Akciók

Fogászati akció a Da Vinci Klinikán!

2016.12.05 Hétfő

Látogasson el klinikánkra, és vegye igénybe fogászati akcióinkat! Most rendkívüli kedvezményt kaphat fogászati szolgáltatásainkból! Mindez Magyarország egyik legexkluzívabb rendelőjében!

Az akcióban szereplő szolgáltatásaink

Fogkő eltávolítás, polírozás

Korunk egyik elterjedt fogászati problémája a fogkőképződés. A fogkő mindamellett, hogy esztétikailag zavaró, súlyos fogágybetegségeket is okoz a pácienseknek. Hosszú távon a fogak elvesztését is eredményezheti. A szervezetben gócként jelenik meg, előidézhet hajhullást, szív és izületi megbetegedéseket. Mindez megelőzhető, ha fogorvosa félévente professzionális fogkő eltávolítást végez. A fogkő eltávolítást a szakember ultrahangos depurátorral végzi. A művelet 30-45 perc alatt elvégezhető érzéstelenítés nélkül, minimális kellemetlenséggel. A fogkő eltávolítását polírozás követi, mely speciális polírozó pasztával történik. Ennek célja a zománc eredeti felületének visszaállítása.
Akciónk keretében a komplex szolgáltatás most csupán 5.500 Ft-ba kerül!

Még több információt itt talál!


Fogfehérítés

A kizárólag fogorvosi rendelőben végezhető professzionális fogfehérítés a fog színén 2-3 árnyalatot is világosíthat. Az eredmény tartós, megfelelő körülmények közt akár 2-3 évig is fennáll. Dohányzás, kávéfogyasztás esetén ez az idő lerövidülhet. Az eljárás 1 órát igényel, a fehérítő anyag speciális összetételénél fogva hatékonyan és gyorsan éri el a kívánt hatást, miközben a felhelyezett ínyvédő megóvja a környező nyálkahártyát. A művelet fájdalommentes. Szükség esetén a kezelés előtt néhány nappal fogkőeltávolítást kell végezni a tökéletes eredmény eléréséhez.
Rendelői fogfehérítés Zoom lámpával, 99.000 Ft helyett, most mindössze 39.000 Ft. A fogfehérítést képzett szájhigiénikus végzi.


Inkább átaludná? Altatásos fogászat csak 40.000 Ft

Nem kell fájdalmakat átélnie, aludja át a beavatkozást! Fogaink állapota jelentősen befolyásolja fizikai, mentális és szociális egészségünket. Fizikai funkciójuk, hogy apróra őröljék az ételt, ezzel elősegítve emésztőrendszerünk működését. Ezen kívül jelentős az esztétikai szerepük is. Az egészséges, ápolt fogazat nem csak szép, de jó közérzetet biztosít. Ezzel szemben az elhanyagolt fogak a legszebb mosolyt is elronthatják és kellemetlen szájszagot okozhatnak, betegségek kialakulásában játszanak szerepet, sőt tényleges funkciójukat – a rágást – sem képesek maradéktalanul ellátni.

Még több információt itt talál!

Magas biokompatibilitású fogászati tömőanyagok

A Da Vinci Magánklinika a megyében először csatlakozott a Zöld Fogászati Rendelők programhoz, melyben a fogászati tömésekhez magas biokompatibilitású tömőanyagokat használunk fel.
A fogászatban felhasznált anyagokkal szemben megfogalmazott egyik legfontosabb követelmény a biokompatibilitás (biokompatibilis = az élő szervezettel kölcsönhatásba nem lép, arra káros hatást nem gyakorol). A manapság elterjedt műanyag alapú fogászati anyagok (pl. tömőanyagok, cementek) biokompatibilitása azonban a legújabb kutatások szerint még koránt sem tökéletes, így ezek mérgezőek lehetnek a szervezetre illetve potenciális rákkeltők. Amennyiben csökkenteni szeretné az egészségügyi kockázatait és indokolt kompozit tömés készítése, érdemes kicseréltetnie a töméseit!

Akciónk keretében ezek a fogtömések - az ismert tömőanyagokhoz képest - 0 Ft felárral kerülnek bevezetésre.

A részletekért kattintson ide!


További akcióink:


Jelentkezzen konzultációra!
Vegye fel velünk a kapcsolatot, és foglaljon időpontot!
Tel.: +36 72 512 050
E-mail: info.kukac.davinciklinika.hu
Ha kérdése van, itt is felteheti online, munkatársaink 3 munkanapon belül válaszolnak!