Akciók

Nyári botox izzadásgátlás akció

2017.05.18 Csütörtök

A fokozott izzadás és a vele járó kellemetlen testszag rendkívüli mértékben zavarhatja a mindennapokat, főleg nyáron. A botox kezelés megoldást jelent a problémára, ráadásul most akciós áron igényelheti szolgáltatásunkat.

Minden egészséges embernél eltérő lehet az izzadás foka nagy melegben, sportolás közben, ha azonban semmi ok nincs rá hiperhidrózisról beszélünk. A fokozott izzadás jelentkezhet tenyereken, talpon, hónaljban és más testrészeken is.

A hiperhidrózis kezelésére valós megoldást a botox kezelés jelenthet, melynek hatására teljesen, vagy igen jelentős mértékben megszűnik az izzadás. Ezt az eljárást javasoljuk mindazoknak, akiket zavar a verejtékezés (pl. nyári napokon, stresszhelyzetben, stb.), vagy szervezetük izzadást termelő mirigyeik fokozott aktivitást mutatnak.

Szabaduljon meg az izzadságfoltoktól!
Kérje botox kezelésünket 150 000 Ft helyett 120 000 forintos akciós áron!

A szolgáltatás igénybevételéhez kérjen időpontot telefonon (+3672 512 050), vagy e-mailben (info@davinciklinika.hu) a neve és elérhetősége megadásával.

A botox izzadásgátlásról:

A botox kezelés évek óta engedélyezett és biztonsággal több millió emberen alkalmazott életminőség javító kezelés.
A hatása azon alapul, hogy a botox a verejtékmirigy összehúzódásáért felelős idegvégződéseknél megakadályozza az információátvitelt, így azok nem húzódnak össze. Ezáltal csak párologtatás következik be, az izzadság pedig nem folyik ki.
A kezelt területen kívül az izzadás megmarad, illetve kb. 9-10 hónap múlva itt is visszaáll az eredeti állapot. A beavatkozás gyors, és fájdalommentes.
A hónaljba fertőtlenítést és érzéstelenítő krémmel való lekezelést követően apró tűszúrásokkal juttatjuk be a botoxot. Ezt követően 2 napig szükséges kerülni az edzést és a szaunát a megfelelő hatás érdekében.

Ünnepi nyitva tartás!

Klinikánk nyitva tartása a húsvéti ünnepek alatt:

04.19. Nagypéntek - ZÁRVA
04.20. Nagyszombat- ZÁRVA
04.21. Húsvét vasárnap - ZÁRVA
04.22. Húsvét hétfő - ZÁRVA

2019.04.23-tól a megszokott nyitva tartással állunk Pácienseink rendelkezésére.
Időpontfoglaláshoz addig is használja online időpontfoglalási rendszerünket.