Klinika

Munkatársaink Partnereink

A Da Vinci Magánklinika Magyarország egyik legexkluzívabb magánkórháza. A Pécsi Orvostudományi Egyetem neves szakorvosainak csoportpraxisa és a Mecseken, közvetlenül város felett felépített panorámás üveg-acél kórházépület együttese egyedülálló lehetőséget teremt. 1200 nm-n 8 orvosi rendelő, 3 fogorvosi rendelő , két nagyműtő és 7 betegszoba szolgálja közel 50 orvos munkáját. A 18 férőhelyes, betegek parkolását szolgáló tér közvetlen a bejárat előtt helyezkedik el. A 2011-ben átadott 5 emeletes modern épületre jellemző zöld teli üveg felületek jól jellemzik a XXI. századi modern technológiát, szobáiból, rendelőiből pedig kivételes kilátást biztosítanak a klinikát körülvevő fenyvesre és a Mecsek lábánál elterülő pécsi látképre.

Klinikánkon dolgozó orvosok szakterületük legjobbjai, gyógyító munkájuk mellett a Pécsi Orvostudományi Egyetemen oktatják a jövő orvosait és részt vesznek az új technológiákat kutató tudományos munkákban.

A működés magas szintű biztonsága miatt klinikánk szerződéses hátteret alakított ki a diagnosztikus feladatok, illetve a szövődmények gyógyításának maximális biztonsága céljából. Kiemelt szerződött partnerünk a Pécsi Tudomány Egyetem Klinika Központja.

Klinikánk filozófiája: a legkorszerűbb orvosi szolgáltatás, kényelmes és diszkrét környezetben. Valljuk, hogy a gyógyításban is értelmezhető a mai fogalom: a felhasználói élmény. Szeretnénk, ha betegeink szorongásaikat feledve kellemesen töltenék az időt nálunk, hozzájutva a legfontosabbhoz, olyan orvos segítségéhez, akinek szaktudása és odafordulása teljes bizalmat jelent.

A klinika sok szakterülete közül három domináns profil emelkedik ki. 1. A két műtő kapacitására épülő plasztikai sebészet. Páciensek külföldről és belföldről egyaránt jelentkeznek, a jobb elérhetőség céljából budapesti szakrendelést is működtetünk. 2. A nyolc szakrendelőben folyó számtalan járóbeteg rendelés, mely elsősorban a dél-dunántúli régió betegeit látja el. 3. Magyar és külföldi pácienseket ellátó fogászatunk , mely a - régióban egyedüli magánellátóként - a sebészeti osztállyal együttműködve teljes altatásban is végez beavatkozásokat.

történet

A klinikát működtető csoport 2005-ben alapította a város központjában a Kossuth téren elhelyezkedő, kezdetben ultrahang diagnosztikára alapozó Medison Ultrahang Központot. A 10 orvossal, három szakrendeléssel induló csoportpraxis, gyorsan fejlődött. Az orvosszakmai fejlesztéseket dr. Masszi György koordinálta. 2009-re az Medison Orvosi Központban már 25 orvos dolgozott 12 szakrendelésen. Az infrastruktúra szűk keretei és a műtők hiánya egy új épület létrehozását igényelték. A sebészeti fejlesztés kidolgozásában dr. Kárász Tamás, plasztikai sebésznek volt nagy szerepe. 2009 végén kezdődött az építkezés a Kikelet szálló mellett. Az új, modern Da Vinci Magánklinika 2011 júniusában nyitotta meg kapuit. A már működő járóbeteg kapacitás további növekedése mellett elindulhatott a sebészet is, a magyar plasztikai sebészet meghatározó alakja, Dr. Tizedes György vezetésével.

Létrejött Pécs egyetlen, és a Dél-Dunántúl legnagyobb magánklinikája.

Menedzsment

  • Kovács Antal, ügyvezető igazgató
  • Dr. Masszi György , orvosigazgató, ambulancia vezetője
  • Dr. Gőbel Gyula, orvosigazgató
  • Dr. Tizedes György, a plasztikai sebészet vezetője
  • Dr. Reza Hemmati , orvosigazgató helyettes, sebészet
  • Dombóvári Ivett, irodavezető