Neurológia -Ideggyógyászat

A központi és periferiás idegrendszer szervi betegségeinek vizsgálata, kezelése.

Információk neurológiai szakrendelésünkről:

A központi és periferiás idegrendszer szervi betegségeinek vizsgálata, kezelése.

Ezek között leggyakoribbak: fejfájások, agyi vérkeringési zavarok, - stroke -ok, emlékezetzavarok, Parkinson- kór, különböző eredetű (diabeteshez társuló, alkoholos, stb.) idegzsábák = polyneuropátiák, a gerinc betegségei - porckorongsérvek, meszes elfajulások, ezek által okozott nyaki-, hát- és derékfájdalmak, kar- és ülőidegbántalmak, hangulat- és alvászavarok.

Társszakmákkal történő szükséges konzíliumi vizsgálatok megszervezése.

A Da Vinci Magánklinikán történő első szakorvosi vizsgálat alkalmával régebbi kórtörténet megbeszélése - lehetőleg zárójelentések, leletek- áttekintése - nem csak az ideggyógyászatiaké , mert minden a BETEGRŐL szól, a vizsgált Beteg szervezetéről.

Az aktuális panaszok meghallgatása, célirányos kérdésekkel a lehető legpontosabb kép kialakítása a beteg panaszairól.

Teljes körű neurológiai szakvizsgálat.

Diagnózis, kórismék felállítása - ha szükséges, a kiegészítő konzíliumi vizsgálatok megbeszélése, gyógyszeres kezelés lehetőségeiről történő felvilágosítás , receptírás.

Ellenőrző vagy kontroll vizsgálat alkalmával az előző neurológiai szakvizsgálat óta történt állapotról való beszámolás meghallgatása, időközben történt vizsgálati leletek áttekintése , a leletek és a gyógyszeres kezelés megbeszélése, receptírás.

Természetesen a Beteget kísérő személy - kívánságuk szerint - részt vehet a szakvizsgálatokon. Vannak olyan esetek , amikor ez kívánatos is a Beteg érdekében történő jó együttműködés céljából.

Bejelentkezés és időpont egyeztetés a 72/512-050 számon lehetséges.

rendelési idők

Hétfő
16:00 - 19:00 Dr. Ács Péter

Információ Pácienseink részére

2018. augusztus 1-től a járóbeteg ellátásunk a Kikelet szárnyban történik. Kérjük kedves pácienseinket, hogy az új, itt kialakított recepciót keressék, illetve a Kikelet bejárat előtt fekvő közeli, kényelmes parkolót használják.

További részletek itt olvashatók!