Hírek

Csecsemőápolókat keresünk

2021.11.24 Szerda
A pécsi székhelyű Da Vinci Magánklinika szakképzett, gyakorlattal rendelkező csecsemőápolókat keres azonnali kezdéssel a Da Vinci Magánklinika szülészet-nőgyógyászati osztályára, érett, patológia mentes szüléshez.

Felhívás Pácienseink részére!

2021.11.23 Kedd
Hétfőtől, 2021. november 29-től a Szülészeti-genetikai ultrahang / 4D babamozi (Dr. Vizer Miklós Gábor, Dr. Wilhelm Ferenc, Dr. Mátrai Gábor, Czirkos Andorné) és a Genetikai tanácsadás szakrendelésünkre (Dr. Veszprémi Béla) kísérő érkezésének…

Csecsemőápolót keresünk

2021.10.18 Hétfő
A pécsi székhelyű Da Vinci Magánklinika szakképzett, gyakorlattal rendelkező csecsemőápolót keres azonnali kezdéssel a Da Vinci Magánklinika szülészet-nőgyógyászati osztályára, érett, patológia mentes szüléshez.

Szülésznőt keresünk

2021.09.28 Kedd
A pécsi székhelyű Da Vinci Magánklinika szakképzett, gyakorlattal rendelkező szülésznőt keres azonnali kezdéssel a Da Vinci Magánklinika szülészet-nőgyógyászati osztályára.

Magyar magánklinika, amerikai mintára, vidéken

2018.12.13 Csütörtök
Az egészség megőrzése minden ember számára nagyon fontos tényező. Ma már sokkal céltudatosabbak vagyunk, és egyre többen kihasználjuk a magánintézmények kiváló szolgáltatásait.

Zsírbörtönből szabadult ki Misi Pécsen

2017.06.12 Hétfő
Hegedűs Mihályért az egész ország összefogott, amikor a Facebookon kért segítséget másfél milliós műtétjéhez. A férfi az RTL Klub Reggeli című műsorában hihetetlen ajánlatot kapott Dr. Tizedes György plasztikai sebésztől. Misi élete végre…

Új magánklinika a Mecsekben, Leonardo Da Vinci-ről elnevezve

2013.02.21 Csütörtök
Magyarországon még ritkaságszámba menő beruházást mutattak be a klinika vezetői Pécsett. A DaVinci Magánklinika ahhoz a mintegy fél tucat magánkézben lévő egészségügyi intézményhez tartozik, amely műtővel és fekvőbeteg-részleggel is rendelkezik,…

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy klinikánk járó- és fekvőbeteg ellátást nyújtó épületeiben továbbra is kizárólag a vizsgálatokra, illetve műtétekre érkező pácienseket tudjuk fogadni, hozzátartozókat, kísérőket, látogatókat nem.
Kiskorú és mozgásukban korlátozott pácienseink mellett egy kísérő megengedett. Genetikai ultrahang vizsgálaton egy fő kísérő vehet részt, amennyiben rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Da Vinci Magánklinika