Akciók

Lézeres szőrtelenítés akció 50% kedvezménnyel

2016.10.28 Péntek

Ne hagyja ki a Da Vinci Magánklinika lézeres szőrtelenítés akcióját! Az akció keretein belül most 50%-kal olcsóbban veheti igénybe szolgáltatásunkat*!

A Da Vinci Magánklinikán „diódalézerrel” végezzük a lézeres szőrtelenítést. A diódalézer abban különbözik az IPL-től, azaz a villanófényes eljárástól, hogy célzottan hat a szőrtüszőkre, így véglegesen elpusztítja őket. A villanófénnyel szemben az energia nem veszik el, a kezelés hatása pedig végleges.

A Lightsheer lézeres szőrtelenítő berendezés megvédi a szöveteket a roncsolódástól, ugyanakkor pontosan annyi hőt ad le, hogy elpusztítsa a szőrtüszőket. A kezelés rendkívül kényelmes a szabadalmaztatott „ChillTip” rendszernek köszönhetően, amely folyamatos hűtést biztosít a bőr számára.

*Az akció keretében most minden második régió szőrtelenítése
-50% kedvezménnyel vehető igénybe!

Az akció kizárólag lézeres szőrtelenítés szakrendelésünkön vehető igénybe, bőrgyógyászati szakrendelés keretében kedvezményt nem biztosítunk.

Jelentkezzen konzultációra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és foglaljon időpontot!
Tel.: +36 72 512 050
E-mail: info.kukac.davinciklinika.hu

Ha kérdése van, itt is felteheti online, munkatársaink 3 munkanapon belül válaszolnak!

Tudjon meg többet az eljárásról!

Látogatási tilalom

Tisztelt Páciensünk, Kedves Látogatónk!

Az országos tisztifőorvos rendelete alapján, klinikánk fekvőbeteg ellátást nyújtó főépületében látogatási tilalom van érvényben, ezért ott kizárólag a műtétekre érkező pácienseket tudjuk fogadni, hozzátartozókat, kísérőket nem.

A járóbeteg ellátás (beleértve a sebészeti és plasztikai sebészeti járóbeteg rendeléseket is) a Kikelet szárnyban történik, azonban a szemészeti és lézerszemészeti ellátás továbbra is a a főépületben érhető el.

A fenti óvintézkedések betartásában megértésüket és együttműködésüket kérjük!


Köszönettel:
Da Vinci Magánklinika