Klinika

Munkatársat keresünk!

Klinika Munkatársat keresünk!

2020.11.11 Szerda
A Da Vinci Magánklinika munkatársat keres mikrobiológiai mintavételre és laboratóriumi részfeladatokra. Ha szívesen dolgozna Magyarország egyik legexkluzívabb magánkórházában, jelentkezzen most!
Novemberi szűrővizsgálati napunk

Klinika Novemberi szűrővizsgálati napunk

2020.10.28 Szerda
Figyeljen jobban saját és családja egészségére! Jöjjön el szűrővizsgálati napunkra november 28-án, és minden szükséges vizsgálatot egy délelőtt alatt, egyszerre elvégzünk.
Recepciós munkatársat keresünk!

Klinika Recepciós munkatársat keresünk!

2020.10.27 Kedd
A Da Vinci Magánklinika recepciós munkatársat keres. Ha szívesen dolgozna Magyarország egyik legexkluzívabb magánkórházában, jelentkezzen most!
Értesítés lakossági PCR szűrésről

Klinika Értesítés lakossági PCR szűrésről

2020.09.24 Csütörtök
Tisztelt Pácienseink! Értesítjük Önöket, hogy 2020. szeptember 21-én életbe lépett a Kormány 433/2020. (IX. 18.) számú, a térítési díj ellenében igénybe vehető egyes egészségügyi szolgáltatások térítési díjáról szóló 284/1997. (XII. 23.)…

Felhívás Pácienseinkhez!

Tisztelt Pácienseink!

Tekintettel az országos tisztifőorvosi rendeletekre, valamint a továbbra is fennálló járványügyi helyzetre, klinikánk járó és fekvőbeteg ellátást nyújtó épületébe kizárólag a vizsgálatra és műtétre érkező pácienseink jöhetnek be. Hozzátartozók csak fiatalkorú vagy mozgáskorlátozott páciens kísérőjeként léphetnek be.
Védőmaszk használata kötelező az épületen belül.

A fenti óvintézkedések betartásában megértésüket és együttműködésüket kérjük!

Köszönettel:
Da Vinci Magánklinika