Klinika

A Da Vinci Magánklinika új intézkedésekkel segíti pácienseit járvány ideje alatt

2020.02.28 Péntek

Figyeljünk mindenki egészségére! Az alábbiakban felhívjuk pácienseink figyelmét a coronavírussal kapcsolatos intézkedéseinkre. A Da Vinci Magánklinika az alábbi tájékoztatással és intézkedésekkel segíti pácienseit az influenza járvány ideje alatt.


Magánklinikánk csak előjegyzés alapján történő(nem sürgősségi) ellátással foglalkozik.
Bejelentkezéskor kollégáink megpróbálják kiszűrni a coronavírus gyanús eseteket (a coronavírus fertőzéssel érintett régióból érkező, lázas, légúti tüneteket mutató betegek) és az ÁNTSZ utasításnak megfelelően a PTE KK Sürgősségi Betegellátó osztályára küldjük. Kérjük pácienseinket, hogy ilyen tünetekkel a PTE KK Sürgősségi Betegellátó osztályára, illetve háziorvosukhoz forduljanak.
  1. Felhívjuk pácienseink figyelmét, arra, hogy lázas, influenzaszerű tünetek esetén, illetve amennyiben két héten belül az ismert, coronavírus fertőzés szempontjából érintett térségben jártak, ne jöjjenek a rendelésünkre, ezt jelezzék, és mi egy későbbi megfelelő időpontra helyezzük át foglalásukat.
  2. Minden betegeink által használt bejáratban automata érintésmentes kézfertőtlenítőt helyezünk el.
  3. A fekvő- és járóbeteg utakat elkülönítjük, ezek más épületben történnek, így műtétes betegeink nem találkoznak a nagyszámú járóbeteg forgalommal.
  4. Felhívjuk betegeink figyelmét, hogy a vizsgálatokra ne korábban, hanem időben érkezzenek, és orvosaink figyelmét, hogy még az eddigieknél is nagyobb figyelmet fordítsanak az időpontok betartására. Így minimalizáljuk a váróterem terhelését és az ott eltöltött időt.
  5. Dolgozóink testhőmérsékletét ellenőrizzük, influenzaszerű tünetekkel, lázasan nem dolgozhat senki.
  6. A recepción lehetőséget adunk pácienseinknek érintés nélküli testhőmérséklet mérésre.
  7. A váróteremben és a vizsgálókban rendszeres és kontrollált szellőztetést alkalmazunk.

Látogatási tilalom

Tisztelt Páciensünk, Kedves Látogatónk!

Az országos tisztifőorvos rendelete alapján, klinikánk fekvőbeteg ellátást nyújtó főépületében látogatási tilalom van érvényben, ezért ott kizárólag a műtétekre érkező pácienseket tudjuk fogadni, hozzátartozókat, kísérőket nem.

A járóbeteg ellátás (beleértve a sebészeti és plasztikai sebészeti járóbeteg rendeléseket is) a Kikelet szárnyban történik, azonban a szemészeti és lézerszemészeti ellátás továbbra is a a főépületben érhető el.

A fenti óvintézkedések betartásában megértésüket és együttműködésüket kérjük!


Köszönettel:
Da Vinci Magánklinika