Klinika

Dr. Stréda Zoltán - Belgyógyász szakorvos

2022.04.22 Péntek

Dr. Stréda Zoltán több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a belgyógyászatban. A belgyógyászati betegellátáson belül a cukorbetegségben, krónikus vesebetegségben szenvedő beteg gyógyításában, valamint a hypertóniás(magasvérnyomás-betegség), zsír-anyagcsere rendellenességben és a cardiovascularis megbetegedésekben szenvedő betegek gondozásával is foglalkozott.

2011-ben végzett a PTE Általános Orvostudományi Karán.
2011-2012 között a Tolnai Megyei Kórház Kardiológia Osztályán kezdte meg orvosi tevékenységét. 2012-2021-ig a PTE II.sz. Belgyógyászati Klinika, Nephrológia és Diabetológia Centrum alkalmazásában állt. A klinikán a belgyógyászati betegellátás keretein belül a cukorbetegségben, krónikus vesebetegségben szenvedő betegek gyógyításában vett részt. Általános belgyógyászati szakrendelés keretein belül mindezek mellett kiemelten foglalkozott a hypertóniás(magasvérnyomás-betegség), zsír-anyagcsere rendellenességben, illetve a cardiovascularis megbetegedésekben szenvedő betegek gondozásával.

Jelenleg a Harkányi Termál Rehabilitációs Centrum Kardiológia Rehabilitációs Osztályán dolgozik.

2016-ban belgyógyász szakvizsgát szerzett. Édesapja nyomdokain haladva a kardiológia területén folytatja következő szakképesítését.

A Magyar Diabetes Társaság, valamint a Magyar Kardiológus Társaság tagja.

Rendelési idő:

Időpont

Kéthetetne Kedden 16:00 - 20:00-ig
Ha szeretne időpontot foglalni, kattintson ide.

Felhívás Pácienseinkhez!

Klinikánk fekvőbeteg ellátást nyújtó épületében továbbra is látogatási tilalom van érvényben.
A szájmaszk használata kötelező, valamint a műtét napján negatív antigén gyorsteszt szükséges.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
Da Vinci Magánklinika