Klinika

Fogászati ellátás a járvány alatt

2020.04.24 Péntek

Fogászati ellátásunk a járvány idején is zavartalanul működik magánklinikánkon.

A Da Vinci Magánklinikán a vírusjárvány ideje alatt is elérhető a fogászati ellátás.

Biztonsági intézkedéseink az előírt követelményeknél szigorúbbak, így megfelelő védelemben elláthatjuk a sürgős és a halaszthatatlan eseteket.

A pácienseinket kikérdezzük, és amennyiben CoVid-19 infekció gyanúja áll fenn, a beavatkozást a klinikán nem tudjuk elvégezni.

Betegeink védelmében a várakozást a 20 fős váróteremben is korlátoztuk, illetve a bejárat előtti parkban is lehetővé tettük. A várakozás alatt pácienseink részére kötelező a maszk viselése.

Recepciósaink maszkban, üvegfal mögött dolgoznak. Orvosaink és asszisztenseink speciális teljes arcot fedő FFP3 maszkot és steril ruhát viselnek.

Biztosítjuk a rendelő légcseréjét és a felületek fertőtlenítését az ellátások között is. Jó időben lehetőleg nyitott ablakoknál, szinte szabadlevegőn végezzük az ellátást.

Ha Önnek sürgős vagy panaszt okozó fogászati problémája van, kérjük keressen minket telefonon, és szakorvosaink tájékoztatják, hogy ellátása esetleg halasztható-e, illetve, hogy milyen fogászati megoldást tudunk kínálni.

Érdeklődjön a közvetlen 0672/512-055-es számon, vagy a recepción, a 0672/512-050 telefonszámon.

Felhívás Pácienseinkhez!

Klinikánk fekvőbeteg ellátást nyújtó épületében továbbra is látogatási tilalom van érvényben.
A szájmaszk használata kötelező, valamint a műtét napján negatív antigén gyorsteszt szükséges.


Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az energiaárak drasztikus emelkedése, ezáltal költségeink jelentős növekedése miatt 2022. október 1-től elkerülhetetlenné válik
szolgáltatásaink árainak emelése. A frissített árlista 2022.10.01.-től olvasható honlapunkon, addig is kérdés esetén keressék bizalommal recepciónkat.
Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel:
Da Vinci Magánklinika