Klinika

Mi történik a gyermek-gasztroenterológiai szakrendelésen?

2019.12.17 Kedd

Gyermek-gasztroenterológiai szakrendelésünkön az újszülött és gyermekkorban jelentkező emésztési, hasi panaszokkal foglalkozunk.

Mi szülők mindannyian azt szeretnénk, ha gyermekünk egészséges és erős lenne, azonban a legkisebb korosztálynál gyakori a rendszertelen étkezés, és hasfájás. Mit lehet tenni ilyenkor?

Nagyon sok oka lehet, hogy miért nem eszik a gyermek, így mindenképp érdemes szakemberrel konzultálni az előre nem várt problémákról.Orvosunkat, Dr. Vass Ibolyát leggyakrabban hasfájásos panaszok, széklet rendellenességek (pl. székrekedés, híg székletek, véres székletek), allergiás tünetek, súlyfejlődési elmaradás vagy sárgaság miatt keresik fel az aggódó szülők.

Amennyiben Ön is hasonlókat tapasztal gyermekénél, keresse fel szakrendelésünket.

Leggyakrabban kezelt betegségcsoportok: különböző táplálékallergiák, lisztérzékenység, tejcukor érzékenység, gyulladásos bélbetegségek.

Gasztroenterológiai vizsgálatok keretein belül szakorvosunk részletes, célzott kérdéseket tesz fel, hogy jobban megismerje a problémát. Orvosunk segítséget nyújt a konkrét probléma feltárásában, legyen az tejcukor vagy tejfehérje érzékenység. Ezután elsősorban a has vizsgálata áll előtérben, majd megtervezzük a további vizsgálatokat és a kezelési tervet. A lelet kiadásával a kezelés még nem ér véget, nyomon követjük kis betegeink javulását, és szükség esetén további kezelési módokkal, életmód tanácsadással támogatjuk a gyógyulást.

Orvos: Dr. Vass Ibolya
Rendelési idő: csütörtökönként
Időpontkérés a +36 72 512 050-es telefonszámon lehetséges.

Felhívás Pácienseinkhez!

Tisztelt Pácienseink!

Tekintettel az országos tisztifőorvosi rendeletekre, valamint a továbbra is fennálló járványügyi helyzetre, klinikánk járó és fekvőbeteg ellátást nyújtó épületébe kizárólag a vizsgálatra és műtétre érkező pácienseink jöhetnek be. Hozzátartozók csak fiatalkorú vagy mozgáskorlátozott páciens kísérőjeként léphetnek be.
Védőmaszk használata kötelező az épületen belül.

A fenti óvintézkedések betartásában megértésüket és együttműködésüket kérjük!

Köszönettel:
Da Vinci Magánklinika