Klinika

Újabb időpontban elérhető kardiológiai szakrendelésünk

2020.03.02 Hétfő

Dr. Vorobcsuk András ezentúl a újabb időpontban, már péntekenként 11:00-15:00-ig is várja pácienseit kardiológiai szakrendelésre a már megszokott hétfői 17:00-20:00-ig tartó rendelési idő mellett.

Tudta, hogy a szív és érrendszeri megbetegedések a leggyakoribb halálozási okok közé sorolhatók? 45 év felett már preventív célból, panasz esetén azonban sürgősen javasolt kardiológushoz fordulni. 


A leggyakoribb betegségek felnőttkorban a koszorúér betegsége, szívelégtelenség, szívbillentyű betegségek, szívritmus zavarok, míg gyermekeknél a veleszületett szívbetegségek. A vérnyomás, vérkeringés (artériás és vénás betegségek), a szívből kilépő és onnan induló nagyerek betegségeinek gyógyítása is hozzátartozik a kardiológia területéhez. A szív- és érrendszeri betegségeknél a megelőzésnek van kiemelt jelentősége, fontos a rizikófaktorok kiküszöbölése vagy csökkentése. Ezekben segíthet a helyes táplálkozás, a rendszeres testedzés, a rendszeres orvosi vizsgálat és állapotfelmérés.Ne bízza Ön se a véletlenre a szív és érrendszeri problémákat! Keresse bizalommal a Da Vinci Magánklinika kardiológiai szakrendelését és Dr. Vorobcsuk András kardiológus, intervencionális kardiológus, egyetemi adjunktust.A szolgáltatásunk részleteihez kattintson ide.Ha Dr. Vorobcsuk András munkásságáról és szakterületéről tájékozódna, kattintson ide.Amennyiben kérdése van, vagy időpontot szeretne kérni szakrendelésünkre, foglaljon időpontot ide kattintva vagy hívjon minket bizalommal a +36 72 512 050-es telefonszámon.

Látogatási tilalom

Tisztelt Páciensünk, Kedves Látogatónk!

Az országos tisztifőorvos rendelete alapján, klinikánk fekvőbeteg ellátást nyújtó főépületében látogatási tilalom van érvényben, ezért ott kizárólag a műtétekre érkező pácienseket tudjuk fogadni, hozzátartozókat, kísérőket nem.

A járóbeteg ellátás (beleértve a sebészeti és plasztikai sebészeti járóbeteg rendeléseket is) a Kikelet szárnyban történik, azonban a szemészeti és lézerszemészeti ellátás továbbra is a a főépületben érhető el.

A fenti óvintézkedések betartásában megértésüket és együttműködésüket kérjük!


Köszönettel:
Da Vinci Magánklinika