Média

Négyszer műtötték az ismert rádiós sztárt egy altatással Pécsen

2013.02.25 Hétfő

Ismét egyedi és különleges műtéteket végeztek szerdán a pécsi Da Vinci Klinikán. 2011.09.22

A televíziós és rádiós show-műsorokból ismert, Miamiban élő Tarcy érkezett szerdán Pécsre, akinél egyszerre távolította el a gyomorgyűrűt, illetve végezte el a plasztikai műtétet dr. Tizedes György. A plasztikai sebészet vezetője elmondta, a páciens „versenysúlya” korábban közel 150 kilogram volt, ezért ültették be a gyomorgyűrűt évekkel ezelőtt az Egyesült Államokban.

– Az elmúlt időszakban Tracy 35 kilót fogyott, ezért komoly lógó hasa alakult ki, ettől szeretett volna megszabadulni, ezért jött a Da Vinci Klinikára, hogy elvégezzük a nagy kiterjesztésű bőrfeszesítő hasplasztikát – mondta dr. Tizedes György. – A vizsgálatok során az epekövesség is igazolódott, ezért az epehólyagot is eltávolítjuk. Tracy kívánságára – elégedett jelenlegi súlyával – a gyomorgyűrűt is eltávolítjuk. Ez alapján három műtétet végzünk el a beavatkozás során, illetve ezen túlmenően oldalt a csípőtájékon zsírszívást is csinálunk. Összességében közel nyolc kilogramm zsír- és bőrszövetet távolítunk el.

Mint megtudtuk, a beavatkozások egyáltalán nincsenek hatással egymásra, leginkább Tracy számára előnyös, mert egy altatás alatt megoldható mind együtt. Az Egyesült Államokban bevett szokás, hogy minél több műtétet végezzenek el egyszerre, a kiesett munkaidő és a lábadozás miatt. A műtét közel négy órát vett igénybe.

Forrás: bama.hu

Felhívás Pácienseinkhez!

Megnövekedett páciensforgalmunk miatt szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy klinikánkat több úton is elérhetik:
1. telefon (javasolt idősáv: 9:00 - 16:00, +3672/512-050)
2. e-mail (uzenet@davinciklinika.hu)
3. webes időpontfoglalás: https://davincimaganklinika.hu/hu/idopontfoglalas
4. Facebook oldalunkon messenger üzenetben

Köszönjük!