Média

Zsírbörtönből szabadult ki Misi Pécsen

2017.06.12 Hétfő

Hegedűs Mihályért az egész ország összefogott, amikor a Facebookon kért segítséget másfél milliós műtétjéhez. A férfi az RTL Klub Reggeli című műsorában hihetetlen ajánlatot kapott Dr. Tizedes György plasztikai sebésztől. Misi élete végre teljesen megváltozhat.

A férfi súlyos cukorbetegséggel küzd, és ő ápolja magatehetetlen Alzheimer-kóros anyósát is. Rövid idő alatt betegsége miatt 65 kilót szedett fel. Mihály barátai az interneten kezdtek el gyűjteni arra a beavatkozásra, amely életmentő lehet Misi számára. Egy hónap alatt félmillió forint gyűlt össze.

A műtétre nem kellett sokáig várnia, ugyanis – ahogy arról már korábban is beszámoltunk -, az RTL Klub Reggeli című műsorában a férfi hihetetlen ajánlatot kapott Dr. Tizedes György plasztikai sebésztől. Misi élő adásban sírta el magát, majd a műsorvetető Peller Anna is, amikor az elismert szakember, Dr. Tizedes György felajánlotta, hogy ingyenesen megműti a férfit

– Egyszerűen hihetetlen, ami velem történt, végre igazi életet élhetek a műtét után, és megszabadulok ebből a zsírbörtönből – mondta 150 kilós Misi, aki 60-70 kilót szeretne lefogyni egy év alatt.


– Misin egy viszonylag új eljárást hajtunk végre, az úgynevezett csőgyomor képzést, a gyomrának a 80 százalékát, így az éhség jelzésért felelős hormon-termelő részt is eltávolítjuk. A korábbi eljárásokhoz képest, ebben az esetben nem alakul ki felszívódási zavar – mondta Dr. Tizedes György.Misi műtétjét múlt pénteken végezték el a Da Vinci Magánklinikán. A férfi felajánlotta, hogy visszafizeti az adományokat, de a többség azt monda, hogy használja csak fel, hogy egészségesen tudjon tovább élni.

Forrás: okpecs.hu

Felhívás Pácienseinkhez!

Klinikánk fekvőbeteg ellátást nyújtó épületében továbbra is látogatási tilalom van érvényben.
A szájmaszk használata kötelező, valamint a műtét napján negatív antigén gyorsteszt szükséges.


Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az energiaárak drasztikus emelkedése, ezáltal költségeink jelentős növekedése miatt 2022. október 1-től elkerülhetetlenné válik
szolgáltatásaink árainak emelése. A frissített árlista 2022.10.01.-től olvasható honlapunkon, addig is kérdés esetén keressék bizalommal recepciónkat.
Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel:
Da Vinci Magánklinika