Média

Zsírbörtönből szabadult ki Misi Pécsen

2017.06.12 Hétfő

Hegedűs Mihályért az egész ország összefogott, amikor a Facebookon kért segítséget másfél milliós műtétjéhez. A férfi az RTL Klub Reggeli című műsorában hihetetlen ajánlatot kapott Dr. Tizedes György plasztikai sebésztől. Misi élete végre teljesen megváltozhat.

A férfi súlyos cukorbetegséggel küzd, és ő ápolja magatehetetlen Alzheimer-kóros anyósát is. Rövid idő alatt betegsége miatt 65 kilót szedett fel. Mihály barátai az interneten kezdtek el gyűjteni arra a beavatkozásra, amely életmentő lehet Misi számára. Egy hónap alatt félmillió forint gyűlt össze.

A műtétre nem kellett sokáig várnia, ugyanis – ahogy arról már korábban is beszámoltunk -, az RTL Klub Reggeli című műsorában a férfi hihetetlen ajánlatot kapott Dr. Tizedes György plasztikai sebésztől. Misi élő adásban sírta el magát, majd a műsorvetető Peller Anna is, amikor az elismert szakember, Dr. Tizedes György felajánlotta, hogy ingyenesen megműti a férfit

– Egyszerűen hihetetlen, ami velem történt, végre igazi életet élhetek a műtét után, és megszabadulok ebből a zsírbörtönből – mondta 150 kilós Misi, aki 60-70 kilót szeretne lefogyni egy év alatt.


– Misin egy viszonylag új eljárást hajtunk végre, az úgynevezett csőgyomor képzést, a gyomrának a 80 százalékát, így az éhség jelzésért felelős hormon-termelő részt is eltávolítjuk. A korábbi eljárásokhoz képest, ebben az esetben nem alakul ki felszívódási zavar – mondta Dr. Tizedes György.Misi műtétjét múlt pénteken végezték el a Da Vinci Magánklinikán. A férfi felajánlotta, hogy visszafizeti az adományokat, de a többség azt monda, hogy használja csak fel, hogy egészségesen tudjon tovább élni.

Forrás: okpecs.hu

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy klinikánk járó- és fekvőbeteg ellátást nyújtó épületeiben továbbra is kizárólag a vizsgálatokra, illetve műtétekre érkező pácienseket tudjuk fogadni, hozzátartozókat, kísérőket, látogatókat nem.
Kiskorú és mozgásukban korlátozott pácienseink mellett egy kísérő megengedett. Genetikai ultrahang vizsgálaton egy fő kísérő vehet részt, amennyiben rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Da Vinci Magánklinika