orvosaink

Bibó Alpár Zoltán

Bibó Alpár Zoltán

Marosvásárhelyen születtem, majd 2000-ben költöztem családommal Magyarországra. 2007-ben kezdtem tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán Gyógytornász szakirányon, melyet 2011-ben sikeresen elvégeztem.

2011 szeptember 1-én gyógytornász munkakörben vállaltam állást a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórházban. Sok területen kipróbálhattam magam a klinika keretein belül (orthopédia, traumatológia, sportrehabilitáció, kardiológia).
Alapképzés elvégzését követően folytattam tanulmányaimat az Egészségtudományi Karon Egészségfejlesztő szakirányon és 2015-ben sikeresen lediplomáztam.

2013 januárjában munkahelyet váltottam és a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Szívgyógyászati Klinikájára kerültem gyógytornászként. Elsősorban a szívsebészeti intenzív osztályon (SICU), nyitott szívműtéteken átesett betegek korai rehabilitációját végeztem. Ezen felül a karidológiai, szívsebészeti és intervencionális kardiológiai osztályokon is tevékenykedtem.

Az egyetem elvégzését követően állandó munkahelyem mellett a Fitness, wellness iparág területén is elkezdtem munkásságomat. Sikerként könyvelem el mindazon betegeim rehabilitációját, akik nem csak teljes életet élhetnek, de az edzőtermi edzések segítségével egy még magasabb fizikai aktivitási szintet tudtak elérni és tartani is.

2015 őszétől 2017 tavaszi félév végéig, két éven keresztül a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar keretein belül szervezett Sportedzői tanfolyam gyakorlati oktatójaként dolgoztam.

2016 augusztusától a Pécsi Egyetemi Atlétikai Club női kéziladba szakosztály erőnléti edzője- és gyógytornászaként dolgoztam egészen a 2018-as őszi szemeszter végéig.

2016 decemberétől a neves Cutler franchies edzőteremlánc, pécsi termének vagyok vezetőedzője. Itt folytatom magánpraxisom keretein belül sportoló és nem sportoló páciensek egyre magasabb szintű rehabilitációját és egészségük fejlesztését.

2013 július 1 óta dolgozom a Da Vinci Magánklinika keretein belül. Elsősorban az orthopédiai műtétek (Csípő-, térd TEP, LCA rekonstrukció, valamint lábszerkezetét helyreállítő beavatkozások) utáni korai rehabilitáció a fő tevékenységem.

Tanfolyamaim:

  • 2012; 3ns TEX által szervezett Kinesiology Tape tanfolyam; Zalaegerszeg
  • 2012; Kerekesszékes életmód oktatása a rehabilitációban; Budapest
  • 2012; IWI Testépítő-, fitness sportedző; Budapest
  • 2012; Függesztőrács tanfolyam; Pécs
  • 2016; Perifériás neurális struktúrák multidiszciplináris kezelése; Budapest
  • 2019 ; McKenzie “A” - A lumbális gerinc

Felhívás Pácienseinkhez!

Klinikánk fekvőbeteg ellátást nyújtó épületében továbbra is látogatási tilalom van érvényben.
A szájmaszk használata kötelező, valamint a műtét napján negatív antigén gyorsteszt szükséges.


Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az energiaárak drasztikus emelkedése, ezáltal költségeink jelentős növekedése miatt 2022. október 1-től elkerülhetetlenné válik
szolgáltatásaink árainak emelése. A frissített árlista 2022.10.01.-től olvasható honlapunkon, addig is kérdés esetén keressék bizalommal recepciónkat.
Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel:
Da Vinci Magánklinika