orvosaink

Dr. Balló András

Dr. Balló András

2008-ban szerzett általános orvosi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán.

Az egyetem befejezését követően Pécsi Tudományegyetem Urológiai Klinikáján kapott állást, ahol azóta is dolgozik. 2014-ben tett Magyar Állami- és az Európai Urológiai Társaság által elismert nemzetközi szakvizsgát urológiából. 2015-től a Semmelweis Egyetem Andrológiai Centrumában eltöltött két éves szakképzést követően 2017-ben andrológiából magyar, majd 2020-ban az Európai Andrológiai Akadémia által akreditált szakvizsgát tett.

Részt vesz az orvostanhallgatók elméleti és gyakorlati oktatásában magyar és angol nyelven, valamint feladatot kapott a szakorvosjelöltek képzésében is.

Tudományos kutatási területe a hímivarsejtképzés zavarainak epigenetikai háttere, a sebészi spermiumnyerés eredményességének növelhetősége valamint asszisztált reprodukciós eljárások során a spermium szelekciós technikák javítása.

Tagja a Magyar- és az Európai Urológiai Társaságnak, a Magyar Andrológiai Társaságnak valamint a Magyar Szexuális Medicina Társaságnak.

Rendelés idő:

Időpont

Kéthetente hétfőn 16:00 - 20:00

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy klinikánk járó- és fekvőbeteg ellátást nyújtó épületeiben továbbra is kizárólag a vizsgálatokra, illetve műtétekre érkező pácienseket tudjuk fogadni, hozzátartozókat, kísérőket, látogatókat nem.
Kiskorú és mozgásukban korlátozott pácienseink mellett egy kísérő megengedett. Genetikai ultrahang vizsgálaton egy fő kísérő vehet részt, amennyiben rendelkezik védettségi igazolvánnyal és 48 órán belüli antigén gyorsteszttel vagy 72 órán belüli PCR teszttel

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Da Vinci Magánklinika

További részletekért
kattintson ide