orvosaink

Dr. Balló András

Dr. Balló András

2008-ban szerzett általános orvosi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán.

Az egyetem befejezését követően Pécsi Tudományegyetem Urológiai Klinikáján kapott állást, ahol azóta is dolgozik. 2014-ben tett Magyar Állami- és az Európai Urológiai Társaság által elismert nemzetközi szakvizsgát urológiából. 2015-től a Semmelweis Egyetem Andrológiai Centrumában eltöltött két éves szakképzést követően 2017-ben andrológiából magyar, majd 2020-ban az Európai Andrológiai Akadémia által akreditált szakvizsgát tett.

Részt vesz az orvostanhallgatók elméleti és gyakorlati oktatásában magyar és angol nyelven, valamint feladatot kapott a szakorvosjelöltek képzésében is.

Tudományos kutatási területe a hímivarsejtképzés zavarainak epigenetikai háttere, a sebészi spermiumnyerés eredményességének növelhetősége valamint asszisztált reprodukciós eljárások során a spermium szelekciós technikák javítása.

Tagja a Magyar- és az Európai Urológiai Társaságnak, a Magyar Andrológiai Társaságnak valamint a Magyar Szexuális Medicina Társaságnak.

Rendelés idő:

Időpont

Kéthetente hétfőn 16:00 - 20:00

Felhívás Pácienseinkhez!

Klinikánk fekvőbeteg ellátást nyújtó épületében továbbra is látogatási tilalom van érvényben.
A szájmaszk használata kötelező, valamint a műtét napján negatív antigén gyorsteszt szükséges.


Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az energiaárak drasztikus emelkedése, ezáltal költségeink jelentős növekedése miatt 2022. október 1-től elkerülhetetlenné válik
szolgáltatásaink árainak emelése. A frissített árlista 2022.10.01.-től olvasható honlapunkon, addig is kérdés esetén keressék bizalommal recepciónkat.
Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel:
Da Vinci Magánklinika