orvosaink

Dr. Balló András

Dr. Balló András

2008-ban szerzett általános orvosi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán.

Az egyetem befejezését követően Pécsi Tudományegyetem Urológiai Klinikáján kapott állást, ahol azóta is dolgozik. 2014-ben tett Magyar Állami- és az Európai Urológiai Társaság által elismert nemzetközi szakvizsgát urológiából. 2015-től a Semmelweis Egyetem Andrológiai Centrumában eltöltött két éves szakképzést követően 2017-ben andrológiából magyar, majd 2020-ban az Európai Andrológiai Akadémia által akreditált szakvizsgát tett.

Részt vesz az orvostanhallgatók elméleti és gyakorlati oktatásában magyar és angol nyelven, valamint feladatot kapott a szakorvosjelöltek képzésében is.

Tudományos kutatási területe a hímivarsejtképzés zavarainak epigenetikai háttere, a sebészi spermiumnyerés eredményességének növelhetősége valamint asszisztált reprodukciós eljárások során a spermium szelekciós technikák javítása.

Tagja a Magyar- és az Európai Urológiai Társaságnak, a Magyar Andrológiai Társaságnak valamint a Magyar Szexuális Medicina Társaságnak.

Rendelés idő:

Időpont

Kéthetente hétfőn 16:00 - 20:00

Felhívás Pácienseinkhez!

Klinikánk fekvőbeteg ellátást nyújtó épületében továbbra is látogatási tilalom van érvényben.
A szájmaszk használata kötelező, valamint a műtét napján negatív antigén gyorsteszt szükséges.

Klinikánk fekvőbeteg ellátást nyújtó épületében felújítási munkálatok vannak folyamatban, az ebből adódó kellemetlenségekért elnézésüket kérjük.


Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
Da Vinci Magánklinika