orvosaink

Dr. Bózsa Szabolcs

Dr. Bózsa Szabolcs

Szülész-nőgyógyász, Onkológus

2002-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán.

2002-től a PTE-ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján gyakornokként majd egyetemi tanársegédként dolgoztam, ez idő alatt szülészet-nőgyógyászat és onkológia szakvizsgákat szereztem.

2011-ben egyetemi doktori (PhD) fokozatot nyertem el a háromdimenziós ultrahang-volumetria szülészet-nőgyógyászatban való alkalmazásával kapcsolatos vizsgálataimért.

2014 júniusa óta a bécsi Barmherzige Brüder Kórház Nőgyógyászati Osztályán dolgozom főorvosként, ahol új tapasztalatokra tettem szert a nőgyógyászati sebészet és laparoszkópos műtéttechnika területén nőgyógyászati és onkológiai megbetegedések esetében.

Minimál invazív laparoszkópos nőgyógyász sebész és tumorsebész tevékenységem mellett 2016-tól robotsebészeti specialistaként dolgozom.

2018-ban Linzben nemzetközi kolposzkópos diplomát szereztem.

A European College of Aesthetic Medicine and Surgery nőgyógyászati intimplasztikai továbbképzést követően, intimplasztikai műtétek és lézersebészeti beavatkozásokat végzek.

Munkám során fontosnak tartom, hogy a páciensek terápiájában a legideálisabb, nemzetközi, modern irányelvek figyelembe vétele melletti megoldást, egyénre szabva, a beteggel együtt válasszuk meg, szem előtt tartva a legújabb technikák nyújtotta új lehetőségeket.

Felhívás Pácienseinkhez!

Klinikánk fekvőbeteg ellátást nyújtó épületében továbbra is látogatási tilalom van érvényben.
A szájmaszk használata kötelező, valamint a műtét napján negatív antigén gyorsteszt szükséges.

Klinikánk fekvőbeteg ellátást nyújtó épületében felújítási munkálatok vannak folyamatban, az ebből adódó kellemetlenségekért elnézésüket kérjük.


Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
Da Vinci Magánklinika