orvosaink

Dr. Ezer Ferenc

Dr. Ezer Ferenc

Orvosi tanulmányaimat a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem, 1988-ban szereztem meg a diplomám.

1988 szeptemberétől a Szigetvári Városi Kórház Sebészeti Osztályán kezdtem el dolgozni, 1994-ben általános sebészeti, majd 1996-ban baleseti sebészeti szakvizsgát szereztem.

Már a szigetvári éveim alatt vonzódtam a traumatológia, ezen belül a térdsebészet iránt, a neurotrauma kivételével minden sérüléstípust ellátott a munkacsoportunk. 1995-ben végeztem első arthroszkópiás műtéteimet, nem sokkal ezután kezdtük el a laparoszkópiás epe- és sérvműtéteket is.

1999-ben főorvosnak neveztek ki. 2000 júniusában meghívást, illetve állásajánlatot kaptam a Pécsi Tudományegyetem Balesetsebészeti és Kézsebészeti Klinikájára Prof. Dr. Nyárády József jóvoltából.
A korábban megszervezett nemzetközi balesetsebészeti alapliszensz /AO báziskurzus/ után 2001 decemberében a Davos-ban részt vettem az Expert meet Expert képzésen is.

A klinikán töltött éveim alatt szereztem rutint az arthroszkópos térdsebészet terén, ebben segítségemre volt Prof. Dr. Hangody László, és a munkacsoportja.

A műtét utáni rögzítés nélküli keresztszalag pótlás technikáját itt végeztem először, azóta is ez a rutin.

2008-óta a Kaposi Mór Okatató Kórház főorvosaként dolgozom. Itt az általános traumatológiai műtéteim mellett évente 300-350 térdműtétet végzek, úgy mint elülső, hátsó keresztszalag sérülés plsztikája, meniscus /porcgyűrű/ sérülés akut és programozott ellátása, degeneratív, kopásos térdpanaszok műtéti, illetve gyógyszeres kezelése, plíka betegség ellátása, porcfekélyek, porcpuhulás arthroszkópos ellátása.

Tagja vagyok a Magyar Traumatológiai Társaságnak, a Magyar Arthroszkópos Társaságnak, az Európai Sportsebészeti és Arthroszkópos Sebészeti Társaságnak, és az AO Alumni Társaságnak is.

rendelési idő

Időpont

Kedd 8:30 - 10:00