orvosaink

Dr. Hadjiev Janaki PhD

Dr. Hadjiev Janaki PhD

Ultrahang szakorvos

28 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a radiológia, 18 éves a sugárterápia és klinikai onkológia, területén. 2011 óta a magánegészségügyben is részt veszek, azon centrumokban ahol megteremtett a lehetőséget, hogy szervezetten, minőségi környezetben elérhető és megvalósítható a betegek magas szintű orvosi ellátása.


Az orvosi pályámat Pécsi Egyetem Radiológiai klinikáján kezdtem, itt lettem radiológus, majd sugárterápiás szakorvos, majd 2001-ben meghívást kaptam a Kaposvári Egyetem Diagnosztikai és Sugárterápiás központban és ott folytattam szakmai pályafutásomat, 2018-tol Cimzetes Egyetemi Tanárként. A diagnosztikus és terápiás lehetőségek fejlődésével fontosnak tartom az orvosi munka komplexitását, így 2003-ban Klinikai Onkológiá szakvizsgát tettem le. Széleskörű konzultációs tevékenységet folytatok, mely kiterjed az UH, CT, MR, PET-CT, MR vizsgálatokra, képi dokumentációjának leletezésére, írott adatok másodvéleményezésére, a klinikai képbe való illesztésébe. 2017-ben Intervenciós Radiológiai Jártassági Vizsgát tettem le.

2019-óta magán orvosként veszek részt az államilag finanszírozott és a privát egészség ügyben egyaránt. Ma az orvosnak széleskörű tapasztalattal kell rendelkeznie a legmodernebb diagnosztikus technikák, illetve a legmodernebb komplex onkológiai terápiás lehetőségekkelegyaránt.


A technikai fejlődés mellett kiemelten fontosnak tartom, a beteggel és a hozzátartozókkal történő őszinte, tájékoztató beszélgetést. Kiemelt érdeklődési köröm és kutatási területem a nőgyógyászati daganatok diagnosztikája és komplex terapia lehetőségei, mely témakörben 2007-ben „suma cum laude” minősítéssel a Pécsi Tudományi Egyetemen megszereztem a PhD fokozatot. A naprakész szakmai ismeret és az empátia ötvözete az egyetlen, ami a teljes kórképre vonatkozó pontos diagnózis és terápiás terv inditásához és elfogadásához elvezetni a pácienst. A személyre szabott diagnosztikai algoritmusok valamint az Amerikai és Európai ajánlásoknak megfelelő terápiás protokollok alkalmazása, az optimális élet minőség megtartása mellett, valóban kiváló gyógyulási és túlélési eredményekhez vezet.

Kiemelt Kitüntetéseim

  • 2015: Magyar Köztársaság Érdemrendi Tiszti keresztje

  • 2012: Magyar Köztársaság Érdemrendi Keresztje Arany fokozat

Publikációk

Felhívás Pácienseinkhez!

Klinikánk fekvőbeteg ellátást nyújtó épületében továbbra is látogatási tilalom van érvényben.
A szájmaszk használata kötelező, valamint a műtét napján negatív antigén gyorsteszt szükséges.


Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az energiaárak drasztikus emelkedése, ezáltal költségeink jelentős növekedése miatt 2022. október 1-től elkerülhetetlenné válik
szolgáltatásaink árainak emelése. A frissített árlista 2022.10.01.-től olvasható honlapunkon, addig is kérdés esetén keressék bizalommal recepciónkat.
Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel:
Da Vinci Magánklinika