orvosaink

Dr. Kádár Zsolt

Dr. Kádár Zsolt

1995-ben szerzett orvosi diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetemen (POTE, jelenleg PTE-ÁOK).

Az egyetem után 1995 és 2000 között gyakornokként dolgozott a Tolna Megyei Önkormányzat Kórházának Sebészeti Osztályán. 2000-ben általános sebész szakvizsgát tett, majd 2001-ben sebész szakorvosként rövid időt töltött a Keszthelyi Városi Kórház Sebészeti Osztályán.

Még 2001-ben visszakerült Pécsre, és azóta is a PTE ÁOK Bőr- Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinikájának Sebészeti részlegén klinikai főorvosként dolgozik.

2004-ben klinikai onkológiai, majd 2006-ban plasztikai (égési) sebészeti szakvizsgát tett. 2007 óta vesz részt PhD képzésben.

Szakterülete a bőr- és lágyrész-daganatok sebészete. Különös érdeklődési területe az arc és a nyak plasztikai sebészete, a ránckezelések feltöltőanyag és botox használatával, az emlősebészet, és az alakformáló sebészeti beavatkozások.

2002 óta több magyar és nemzetközi továbbképzésen is részt vett
  • Reconstructive and Aesthetic Breast Surgery (2002),
  • Varróanyagok és sebegyesítés (2004),
  • Mikrosebészet alapjai (2005),
  • International Plastic Surgery Course (2007),
  • VII. Breast and Face, Reconstructive and Aesthetic Plastic Surgery Symposia (2007),
  • Teljes arcfiatalítás: Vistabel és Juvederm ULTRA kombinációs kezelés lehetőségei (2008),
  • Breast recontsruction with Natrelle 133 and 150 (2010).
  • XVII. Nemzetközi Orrplasztikai és Arcesztétikai Sebészeti Kurzus (2011).

Nemzetközi ösztöndíjak elnyerésével lehetősége volt több hónapot Németország (Fahklinik Hornheide –Münster, Florence-Nightingale Krankenhaus – Düsseldorf, Klinik und Poliklinik für Mund-, Kiefer- und Gesichtschirurgie und Universitäts-Hautklinik – Mainz), és USA (New England Surgical Center, Division of Facial Plastic and Recontsructive Surgery - Wilton) kórházaiban dolgozni.

Gyakori előadó és társszerző hazai és külföldi kongresszusokon, világkongresszusokon rendszeresen mutat be posztert, és több tudományos közlemény szerzője és társszerzője.

Részt vesz a sebészeti, bőrgyógyászati graduális (magyar, angol) és posztgraduális oktatásban, előadó szakvizsga előkészítő tanfolyamon. Alézersebészet és a dermatochirurgia - gyakorlati tanácsok és trükkök az operatív dermatológiában - kreditpontos kurzuson gyakorlati bemutatás vezető, illetve- asszisztens.

Tagja a Magyar Sebész Társaságnak, a Magyar Onkológusok Társaságának, a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak és a Europian Association for Cancer Research – nek (EACR).

rendelési idők

Kéthetente kedden 15:00-19:00

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy klinikánk járó- és fekvőbeteg ellátást nyújtó épületeiben továbbra is kizárólag a vizsgálatokra, illetve műtétekre érkező pácienseket tudjuk fogadni, hozzátartozókat, kísérőket, látogatókat nem.
Kiskorú és mozgásukban korlátozott pácienseink mellett egy kísérő megengedett. Genetikai ultrahang vizsgálaton egy fő kísérő vehet részt, amennyiben rendelkezik védettségi igazolvánnyal és 48 órán belüli antigén gyorsteszttel vagy 72 órán belüli PCR teszttel

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Da Vinci Magánklinika

További részletekért
kattintson ide