orvosaink

Dr. Kádár Zsolt

Dr. Kádár Zsolt

1995-ben szerzett orvosi diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetemen (POTE, jelenleg PTE-ÁOK).

Az egyetem után 1995 és 2000 között gyakornokként dolgozott a Tolna Megyei Önkormányzat Kórházának Sebészeti Osztályán. 2000-ben általános sebész szakvizsgát tett, majd 2001-ben sebész szakorvosként rövid időt töltött a Keszthelyi Városi Kórház Sebészeti Osztályán.

Még 2001-ben visszakerült Pécsre, és azóta is a PTE ÁOK Bőr- Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinikájának Sebészeti részlegén klinikai főorvosként dolgozik.

2004-ben klinikai onkológiai, majd 2006-ban plasztikai (égési) sebészeti szakvizsgát tett. 2007 óta vesz részt PhD képzésben.

Szakterülete a bőr- és lágyrész-daganatok sebészete. Különös érdeklődési területe az arc és a nyak plasztikai sebészete, a ránckezelések feltöltőanyag és botox használatával, az emlősebészet, és az alakformáló sebészeti beavatkozások.

2002 óta több magyar és nemzetközi továbbképzésen is részt vett
  • Reconstructive and Aesthetic Breast Surgery (2002),
  • Varróanyagok és sebegyesítés (2004),
  • Mikrosebészet alapjai (2005),
  • International Plastic Surgery Course (2007),
  • VII. Breast and Face, Reconstructive and Aesthetic Plastic Surgery Symposia (2007),
  • Teljes arcfiatalítás: Vistabel és Juvederm ULTRA kombinációs kezelés lehetőségei (2008),
  • Breast recontsruction with Natrelle 133 and 150 (2010).
  • XVII. Nemzetközi Orrplasztikai és Arcesztétikai Sebészeti Kurzus (2011).

Nemzetközi ösztöndíjak elnyerésével lehetősége volt több hónapot Németország (Fahklinik Hornheide –Münster, Florence-Nightingale Krankenhaus – Düsseldorf, Klinik und Poliklinik für Mund-, Kiefer- und Gesichtschirurgie und Universitäts-Hautklinik – Mainz), és USA (New England Surgical Center, Division of Facial Plastic and Recontsructive Surgery - Wilton) kórházaiban dolgozni.

Gyakori előadó és társszerző hazai és külföldi kongresszusokon, világkongresszusokon rendszeresen mutat be posztert, és több tudományos közlemény szerzője és társszerzője.

Részt vesz a sebészeti, bőrgyógyászati graduális (magyar, angol) és posztgraduális oktatásban, előadó szakvizsga előkészítő tanfolyamon. Alézersebészet és a dermatochirurgia - gyakorlati tanácsok és trükkök az operatív dermatológiában - kreditpontos kurzuson gyakorlati bemutatás vezető, illetve- asszisztens.

Tagja a Magyar Sebész Társaságnak, a Magyar Onkológusok Társaságának, a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak és a Europian Association for Cancer Research – nek (EACR).

rendelési idők

2. rendelő

Minden második kedden 15:00-18:00

Felhívás Pácienseinkhez!

Megnövekedett páciensforgalmunk miatt szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy klinikánkat több úton is elérhetik:
1. telefon (javasolt idősáv: 9:00 - 16:00, +3672/512-050)
2. e-mail (uzenet@davinciklinika.hu)
3. webes időpontfoglalás: https://davincimaganklinika.hu/hu/idopontfoglalas
4. Facebook oldalunkon messenger üzenetben

Köszönjük!