orvosaink

Dr. Knausz Zoltán

Dr. Knausz Zoltán

1984-ben végzett a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. Ezt követően a Pécsi Honvédkórház általános sebészeti osztályán dolgozott, majd 1988-ban szakvizsgázott általános sebészetből.

1991 és 1993 között a POTE Traumatológiai Klinikáján folytatott gyakorlatot követően 1993-ban baleseti sebészeti szakvizsgát tett, majd 2000-ig baleseti sebészként dolgozott, 1996-tól adjunktusként.

2000-től a Honvédkórház égés - plasztikai osztályán folytatta működését, 2002-ben plasztikai sebészetből szakvizsgázott, majd a kórház és egyetem integrációját követően a PTE Sebészeti Klinika plasztikai részlegén dolgozott 2010 -ig. Jelenlegaz égés- sebészeti osztályon klinikai főorvos.

Az égés-sebészeti tevékenység mellett harmadik éve végez a Kaposi Mór Oktató Kórházban (Kaposvár) végez onkodermatológiai, illetve az egyetem plasztikai sebészeti osztályán esztétikai sebészeti műtéteket. Kiemelt működési területe a fül, az emlő esztétikai műtétei, valamint az alakformáló sebészeti beavatkozások.

Az elmúlt években több magyar és nemzetközi továbbképzésen vett részt:

  • Reconstructive and Aestetic Breast Surgery Symposium 2002,
  • Mikrosebészet alapjai 2003
  • Basic and Advanced Course in Modern Rhinoplasty Technique 2003.,
  • Plastic Surgery Symposia 2004.
  • Breast and Face Reconstructive and Aesthetic Plastic Surgery Symposia 2005.,
  • International Plastic Surgery Cource 2007.,
  • International Forum on Plastic Surgery 2009.,
  • Central European Confidence Meeting on Face and Breast Surgery 2010.

Az Egyetemen részt vesz a graduália és posztgraduális oktatásban, előadó szakvizsga előkészítő tanfolyamon.

Tagja a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Társaságnak (MPHEST), a Magyar Sebész Társaságnak (MST) a Magyar Orvosi Kamarának (MOK), a Euroean Association of Plastic Surgens-nek (EURAPS), az International Confederation for Plastic Reconstructive and Aestetic Surgery-nek (IPRAS).

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy klinikánk járó- és fekvőbeteg ellátást nyújtó épületeiben továbbra is kizárólag a vizsgálatokra, illetve műtétekre érkező pácienseket tudjuk fogadni, hozzátartozókat, kísérőket, látogatókat nem.
Kiskorú és mozgásukban korlátozott pácienseink mellett egy kísérő megengedett. Genetikai ultrahang vizsgálaton egy fő kísérő vehet részt, amennyiben rendelkezik védettségi igazolvánnyal és 48 órán belüli antigén gyorsteszttel vagy 72 órán belüli PCR teszttel

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Da Vinci Magánklinika

További részletekért
kattintson ide