orvosaink

Dr. Mátrai Gábor

Dr. Mátrai Gábor

2009-ben szerzett általános orvosi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán.

Az egyetemi évek alatt Tudományos Diákköri munkát végzett a PTE KK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán Dr. Arany Antal és Dr. Vizer Miklós vezetésével. Kutatási területe méhen belül sorvadt magzatok ultrahang diagosztikája volt.

Az egyetem befejezése óta a Pécsi Tudományegyetem Szülészeti- Nőgyógyászati Klinikáján dolgozik, jelenleg klinikai szakorvosként. A klinikai genetika szakorvosjelöltje. „A” típusú nőgyógyászati endoszkópos vizsgával, felsőfokú német és középfokú angol nyelvvizsgával rendelkezik. Magyar és német nyelven oktat az egyetemen.

Arany Antal mellett elkezdett ultrahangos iskolát Vizer Miklós mellett folytatta, mely jelenleg is tart. 2013 óta a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaság „A” típusú jártassági vizsgájával rendelkezik, 2017-től bevezetett szülészet-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika licenc vizsga megszerzése folyamatban van. 2017-től a Fetal Medicine Foundation minősített szakorvosa (Certificate of Competence, The 11-13 weeks scan, FMF iD 163654).

Fő érdeklődési területe a szülészetben a prenatalis diagnosztika és genetika, a magas rizikójú terhesség, a koraszülés, és az intrauterin növekedési elmaradás (IUGR), a nőgyógyászatban az endoszkópos sebészet és az endometriosis.

Tagja a Magyar Nőorvos Társaságnak, a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak, a Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társaságának valamint az International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology-nak (ISUOG).


Rendelési idők

4. rendelő
Hétfő 16:30-20:00
Péntek 16:00-20:00

Felhívás Pácienseinkhez!

Megnövekedett páciensforgalmunk miatt szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy klinikánkat több úton is elérhetik:
1. telefon (javasolt idősáv: 9:00 - 16:00, +3672/512-050)
2. e-mail (uzenet@davinciklinika.hu)
3. webes időpontfoglalás: https://davincimaganklinika.hu/hu/idopontfoglalas
4. Facebook oldalunkon messenger üzenetben

Köszönjük!