orvosaink

Dr. Péter Iván

Dr. Péter Iván

1992-ben szerzett orvosi diplomát Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán (POTE, jelenlegi nevén PTE-ÁOK).

1992 és 2004 között a POTE Bőrgyógyászati Klinikáján klinikai orvosként, ill. tanársegédként dolgozott. 2001-től a Komlói Egészségcentrum Bőrgyógyászati Gondozójának vezető főorvosa. 2004-től a PTE OEC ÁOK Bőr és Nemikórtani, Onkodermatológiai Klinikáján klinikai főorvos, az STD ambulancia vezetője. 1998-tól folyamatos magánpraxisban is tevékenykedik (Pécs, Bóly, Pécsvárad, Siklós). 2006 óta a Medison Magánklinika Bőrgyógyászati, Lézergyógyászati ill. Kozmetológiai szakrendelésén tevékenykedik.

1997-ben bőr- és nemibeteg-gyógyászati és kozmetológiai szakvizsgát tett.
Emellett egyéb továbbképzéseken, szakképzéseken vett részt: HIETE Lézer-tanfolyam – 1994,
Kozmetológiai szakképzés – 2003,
Rejuvenatios technikák, Botox, Hyaluronsavas kezelés, szakképzés – 2004,
Lézergyógyászat az esztétikai bőrgyógyászatban, szakképzés – 2006,
GCP (Good Clinical Practice, Gyógyszervizsgálatok helyes klinikai gyakorlata) tanfolyam – 2010.

Az egészségügyi képzések mellett 1997-ben Jogi Szakokleveles Orvos diplomát szerzett a JPTE Állam-, és Jogtudományi Karán, 1999-ben pedig MBA diplomát a JPTE Közgazdaságtudományi Karán.

Tagja a Magyar Dermatológiai Társulatnak, az MTA-PAB Dermatológiai Szekciónak, a Magyar Helsinki Bizottságnak, a European Society for Dermatological Research-nek, és a Deutsche Ungarische Dermatologische Gesellschaft-nak (DUDG). Alapító tagja a Magyar STD Társaságnak.

Rendelési idők

Szerda 16:00-17:00

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy klinikánk járó- és fekvőbeteg ellátást nyújtó épületeiben továbbra is kizárólag a vizsgálatokra, illetve műtétekre érkező pácienseket tudjuk fogadni, hozzátartozókat, kísérőket, látogatókat nem.
Kiskorú és mozgásukban korlátozott pácienseink mellett egy kísérő megengedett. Genetikai ultrahang vizsgálaton egy fő kísérő vehet részt, amennyiben rendelkezik védettségi igazolvánnyal és 48 órán belüli antigén gyorsteszttel vagy 72 órán belüli PCR teszttel

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Da Vinci Magánklinika

További részletekért
kattintson ide