orvosaink

Dr. Stréda Zoltán

Dr. Stréda Zoltán

Belgyógyász szakorvos

2011-ben végzett a PTE Általános Orvostudományi Karán.
2011-2012 között a Tolnai Megyei Kórház Kardiológia Osztályán kezdte meg orvosi tevékenységét. 2012-2021-ig a PTE II.sz. Belgyógyászati Klinika, Nephrológia és Diabetológia Centrum alkalmazásában állt. A klinikán a belgyógyászati betegellátás keretein belül a cukorbetegségben, krónikus vesebetegségben szenvedő betegek gyógyításában vett részt. Általános belgyógyászati szakrendelés keretein belül mindezek mellett kiemelten foglalkozott a hypertóniás(magasvérnyomás-betegség), zsír-anyagcsere rendellenességben, illetve a cardiovascularis megbetegedésekben szenvedő betegek gondozásával.

Jelenleg a Harkányi Termál Rehabilitációs Centrum Kardiológia Rehabilitációs Osztályán dolgozik.

2016-ban belgyógyász szakvizsgát szerzett. Édesapja nyomdokain haladva a kardiológia területén folytatja következő szakképesítését.

A Magyar Diabetes Társaság, valamint a Magyar Kardiológus Társaság tagja.

Rendelési idő:

Minden második héten, kedden 16:00-tól 20:00-ig

Felhívás Pácienseinkhez!

Klinikánk fekvőbeteg ellátást nyújtó épületében továbbra is látogatási tilalom van érvényben.
A szájmaszk használata kötelező, valamint a műtét napján negatív antigén gyorsteszt szükséges.


Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az energiaárak drasztikus emelkedése, ezáltal költségeink jelentős növekedése miatt 2022. október 1-től elkerülhetetlenné válik
szolgáltatásaink árainak emelése. A frissített árlista 2022.10.01.-től olvasható honlapunkon, addig is kérdés esetén keressék bizalommal recepciónkat.
Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel:
Da Vinci Magánklinika