orvosaink

Dr. Szalai Gábor

Dr. Szalai Gábor

1992 óta dolgozik a Pécsi Tudományegyetem Radiológiai Klinikáján, jelenleg egyetemi adjunktusi rangban. Vezetője a klinika Emlődiagnosztikai Centrumnak és a Központi Radiológiai Ambulanciának. Szakterülete a belgyógyászati ultrahang.

Az Országos Népegészségügyi program által kiírt emlőrákszűrés nyertes pályázójaként a Baranya megyei emlőrákszűrő centrum (komplex mammográfiás központ) irányítója.

Tagja a Térségi Szűrő- és Diagnosztikus Központ (TSzDK) prevenciós munkabizottságának, valamint az emlőszűrés szakmai felelőse és irányítója. A TSzDK szűrőkamionjának koordinátora.

Egyéni felkészülőként vesz részt a PhD-rendszerben, témája a sebészeti beavatkozások kísérletes és klinikai vizsgálata (Mikrooperatív eljárások az invazív radiológia testfelszíni módszereiben).

2011-ben az Egészséges Baranyáért díj tulajdonosa a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése által kitüntetve.

rendelési idők

Kikelet szárny, fdsz/2. rendelő

Hétfő 14:30 - 18:30
Péntek 12:00 - 15:30

Ultrahang időpontfoglaláshoz használja online időpontfoglalási rendszerünket.

Röntgenvizsgálatra időpontkérés
kizárólag telefonon lehetséges:
+36 72 512 050

Látogatási tilalom

Tisztelt Páciensünk, Kedves Látogatónk!

Az országos tisztifőorvos rendelete alapján, klinikánk fekvőbeteg ellátást nyújtó főépületében látogatási tilalom van érvényben, ezért ott kizárólag a műtétekre érkező pácienseket tudjuk fogadni, hozzátartozókat, kísérőket nem.

A járóbeteg ellátás (beleértve a sebészeti és plasztikai sebészeti járóbeteg rendeléseket is) a Kikelet szárnyban történik, azonban a szemészeti és lézerszemészeti ellátás továbbra is a a főépületben érhető el.

A fenti óvintézkedések betartásában megértésüket és együttműködésüket kérjük!


Köszönettel:
Da Vinci Magánklinika