orvosaink

Dr. Varga Beatrix

Dr. Varga Beatrix

A Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem 2002-ben. Szemészeti tanulmányaimat a PTE Szemklinikáján kezdtem. Az ottani oktatók nagyban befolyásolták a szakmához való hozzáállásomat. 2008-ban szereztem szemész szakvizsgát. Ettől fogva hitem szerint igyekszem empathiával, s legjobb tudásom szerint gyógyítani a hozzám fordulókat.

Szakmai tudásomat a mohácsi kórház szemészeti osztályán és ambulanciáján igyekeztem mélyíteni. Itt szereztem a legtöbb tapasztalatot, mind a műtéti területen, mind a betegellátásban.

Mostani munkám fókuszában két szakterület szerepel, ezekre összpontosítom, mint elméleti, mint gyakorlati tudásomat. Az egyik az időskori macula degeneráció, mellyel mélyrehatóbban a Ganglion Szemészeti Központban foglalkozom Pécsett.

A budapesti Saint James Klinikán pedig lehetőségem nyílt a lézeres látásjavítás elsajátítására. A pécsi kirendeltségen, a Da Vinci Klinikán végzem jelenleg ezeket a műtéti beavatkozásokat.

Szeretném, hogy a hozzáállásommal, szaktudásommal, a segítségemre lévő magas felszereltségű diagnosztikus és terápiás eszközökkel sok páciens gyógyulását, panaszai csökkenését segíthetném.

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy klinikánk járó- és fekvőbeteg ellátást nyújtó épületeiben továbbra is kizárólag a vizsgálatokra, illetve műtétekre érkező pácienseket tudjuk fogadni, hozzátartozókat, kísérőket, látogatókat nem.
Kiskorú és mozgásukban korlátozott pácienseink mellett egy kísérő megengedett. Genetikai ultrahang vizsgálaton egy fő kísérő vehet részt, amennyiben rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Da Vinci Magánklinika