orvosaink

Dr. Varga Beatrix

Dr. Varga Beatrix

A Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem 2002-ben. Szemészeti tanulmányaimat a PTE Szemklinikáján kezdtem. Az ottani oktatók nagyban befolyásolták a szakmához való hozzáállásomat. 2008-ban szereztem szemész szakvizsgát. Ettől fogva hitem szerint igyekszem empathiával, s legjobb tudásom szerint gyógyítani a hozzám fordulókat.

Szakmai tudásomat a mohácsi kórház szemészeti osztályán és ambulanciáján igyekeztem mélyíteni. Itt szereztem a legtöbb tapasztalatot, mind a műtéti területen, mind a betegellátásban.

Mostani munkám fókuszában két szakterület szerepel, ezekre összpontosítom, mint elméleti, mint gyakorlati tudásomat. Az egyik az időskori macula degeneráció, mellyel mélyrehatóbban a Ganglion Szemészeti Központban foglalkozom Pécsett.

A budapesti Saint James Klinikán pedig lehetőségem nyílt a lézeres látásjavítás elsajátítására. A pécsi kirendeltségen, a Da Vinci Klinikán végzem jelenleg ezeket a műtéti beavatkozásokat.

Szeretném, hogy a hozzáállásommal, szaktudásommal, a segítségemre lévő magas felszereltségű diagnosztikus és terápiás eszközökkel sok páciens gyógyulását, panaszai csökkenését segíthetném.

Felhívás Pácienseinkhez!

Klinikánk fekvőbeteg ellátást nyújtó épületében továbbra is látogatási tilalom van érvényben.
A szájmaszk használata kötelező, valamint a műtét napján negatív antigén gyorsteszt szükséges.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
Da Vinci Magánklinika