orvosaink

Dr. Vizer Miklós Gábor

Dr. Vizer Miklós Gábor

1990-ben szerzett orvosi diplomát Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán (POTE, jelenlegi nevén PTE-ÁOK).

Az egyetem befejezése óta a Pécsi Tudományegyetem Szülészeti- Nőgyógyászati Klinikáján dolgozik, jelenleg egyetemi adjunktusként.

1994-ben szülész-nőgyógyász szakvizsgát tett.
2007-ben szerzett PhD fokozatot, témája „A három- és négydimenziós („real-time 3D”) ultrahangtechnika - új képalkotó eljárás a szülészet-nőgyógyászatban” volt.
Rövidebb-hosszabb időtartamú továbbképzéseket, szakképzéseket főleg külföldön végzett, az USA, Olaszország, Horvátország és Németország egyetemeim, kórházaiban tanult.

Szakterülete a szülészet témájában a magas rizikójú terhesség , a magzati állapot-diagnosztika, a magzati tüdőérés, a surfactant rendszer, a Respiratoricus distress szindróma, a koraszülés, idő előtti burokrepedés, amnioinfúzió, a terhességi hypertensiv kórképek, az intrauterin növekedési elmaradás (IUGR), az intrapartum monitorizálás, a fetalis pulzoximetria, és a recurráló spontán abortusz. Kiemelt érdeklődési köre az ultrahang-diagnosztikában a prenatalis genetika, az ultrahang-vezérelt invazív beavatkozások, a Duplex , power Doppler és color flow imaging, a 3D/4D ultrahang-diagnosztika és a Fetoscopia.

Tagja a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak, a Magyar Nőorvos Társaságnak, a volt American Institute of Ultrasound in Medicine –nek (AIUM), az International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology-nak (ISUOG), a European Association of Gynecologists and Obstetricians-nak (EAGO), a European Association of Perinatal Medicine-nek (EAPM) és az International Society for New Technology in Reproduction and Neonatology - nak(ISONET).

Rendelési idők

3.rendelő

4.rendelő

Kedd (Időpontfoglalás csak telefonon lehetséges!) 08:30-13:00 (4D Babamozi)
Szerda (Időpontfoglalás csak telefonon lehetséges!) 08:30-13:00(4D Babamozi) 13:30-15:30 (Nőgyógyászat)
Csütörtök (Időpontfoglalás csak telefonon lehetséges!) 12:00-15:00 (Nőgyógyászat)

Felhívás Pácienseinkhez!

Megnövekedett páciensforgalmunk miatt szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy klinikánkat több úton is elérhetik:
1. telefon (javasolt idősáv: 9:00 - 16:00, +3672/512-050)
2. e-mail (uzenet@davinciklinika.hu)
3. webes időpontfoglalás: https://davincimaganklinika.hu/hu/idopontfoglalas
4. Facebook oldalunkon messenger üzenetben

Köszönjük!