orvosaink

Dr. Vorobcsuk András

Dr. Vorobcsuk András

Kardiológus, intervencionális kardiológus főorvos

Az Országos Mentőszolgálatnál kezdte meg pályafutását az egészségügy területén, majd 2007-ben a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát. 2007-ben a PTE Szívgyógyászati Klinikájának munkatársa lett.

2011-ben aneszteziológiából és intenzív terápiából, majd 2013-ban kardiológiából tett szakvizsgát. 2011-ben Ph.D. tudományos fokozatot szerzett. 2016. novemberétől a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház, kardiológiai osztály szívkatéteres laboratóriumának vezető főorvosa. 2018-ban a Pécsi Tudományegyetem szabályzatában előírt nyilvános eljárás lefolytatása után habilitált doktori címet vehetett át az orvostudományok területén.

2018-tól a budapesti Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika intervenciós kardiológusa. Gyógyító tevékenysége mellett egyetemi oktatóként és kutatóként is dolgozik.

A vizsgálatra szíveskedjen magával hozni:

  • pontos gyógyszerlistát
  • korábbi leleteket
  • vérnyomás és pulzus naplót

rendelési idők:

Hétfő
Péntek
17:00-20:00
11:00-15:00

Felhívás Pácienseinkhez!

Tisztelt Pácienseink!

Tekintettel az országos tisztifőorvosi rendeletekre, valamint a továbbra is fennálló járványügyi helyzetre, klinikánk járó és fekvőbeteg ellátást nyújtó épületébe kizárólag a vizsgálatra és műtétre érkező pácienseink jöhetnek be. Hozzátartozók csak fiatalkorú vagy mozgáskorlátozott páciens kísérőjeként léphetnek be.
Védőmaszk használata kötelező az épületen belül.

A fenti óvintézkedések betartásában megértésüket és együttműködésüket kérjük!

Köszönettel:
Da Vinci Magánklinika