orvosaink

Dr. Vorobcsuk András

Dr. Vorobcsuk András

Kardiológus, intervencionális kardiológus főorvos

2007-ben a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, az egyetemi évek alatt az Országos Mentőszolgálatnál teljesített szolgálatot.

2007-ben a PTE Szívgyógyászati Klinikájának munkatársa lett. 2011-ben aneszteziológiából és intenzív terápiából, majd 2013-ban kardiológiából tett szakvizsgát.

2011-ben Ph.D. tudományos fokozatot szerzett. 2016. novemberétől a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház, Kardiológiai Osztály Szívkatéteres Laboratóriumának vezető főorvosa. 2018-ban a Pécsi Tudományegyetemen habilitált doktori címet vehetett át az orvostudományok területén. Az Európai Kardiológiai Társaság rendes tagja.

2018-tól 2021-ig a budapesti Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika intervenciós kardiológusa. Gyógyító tevékenysége mellett egyetemi oktatóként és kutatóként is dolgozik.

Felesége Dr. Vorobcsuk-Varga Noémi, belgyógyász és kardiológus. Gyermekei Szonja, Andris és Iván. 2018-ban vehette át az első Szent-Györgyi Albert Orvosi díj szakmai különdíját.

A vizsgálatra szíveskedjen magával hozni:

  • pontos gyógyszerlistát
  • korábbi leleteket
  • vérnyomás és pulzus naplót

rendelési idők:

Hétfő

17:00-20:00

Csütörtök
11:00-15:00

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy klinikánk járó- és fekvőbeteg ellátást nyújtó épületeiben továbbra is kizárólag a vizsgálatokra, illetve műtétekre érkező pácienseket tudjuk fogadni, hozzátartozókat, kísérőket, látogatókat nem.
Kiskorú és mozgásukban korlátozott pácienseink mellett egy kísérő megengedett. Genetikai ultrahang vizsgálaton egy fő kísérő vehet részt, amennyiben rendelkezik védettségi igazolvánnyal és 48 órán belüli antigén gyorsteszttel vagy 72 órán belüli PCR teszttel

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Da Vinci Magánklinika

További részletekért
kattintson ide