orvosaink

Krizsán Annamária

Krizsán Annamária

Dietetikus diplomáját 2000-ben szerezte a Pécsi Tudományegyetemen.

2000-től a Pécsi Tudományegyetem Központi Dietetikai Szolgálatnál eltöltött évek alatt az összes klinikai szakterületen dolgozott.

2007-től egy vezető multinacionális gyógyszergyártó vállalat kardiológia vonalának tudományos munkatársaként a gyógyszerhatások és az étrend egymás nélküli, egymásra való és együttes hatásáról is jelentős tapasztalatokat szerzett.

2016-ban a közreműködésével jött létre a Pécsi Tudományegyetem KK I. sz. Belgyógyászati Klinika Kardiológiai Prevenciós és Rehabilitációs Tanszékén a Kardiológia Dietetikai Ambulancia és Tankonyha.
A Dietetikai Ambulancián egy éven át követett betegeknél az étrend egyénre szabásával szignifikáns javulást sikerült elérni a testtömeg összetételt, laboreredményeket és kardiológiai rizikókat tekintve.

Rendszeresen együttműködik a Magyar Kardiológusok Társaságával.

Részt vesz a Pécsi Tudományegyetem ápoló, dietetikus és orvosképzésben, szakmai mentor.
A Pécsi Tudományegyetem Táplálási Mobil Team tagja.

Legfőbb szakterülete a szív- és érrendszeri megbetegedések, érelmeszesedés, magas vérzsír szint, kardiológiai rizikócsökkentés.

Felhívás Pácienseinkhez!

Klinikánk fekvőbeteg ellátást nyújtó épületében továbbra is látogatási tilalom van érvényben.
A szájmaszk használata kötelező, valamint a műtét napján negatív antigén gyorsteszt szükséges.


Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az energiaárak drasztikus emelkedése, ezáltal költségeink jelentős növekedése miatt 2022. október 1-től elkerülhetetlenné válik
szolgáltatásaink árainak emelése. A frissített árlista 2022.10.01.-től olvasható honlapunkon, addig is kérdés esetén keressék bizalommal recepciónkat.
Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel:
Da Vinci Magánklinika