orvosaink

Krizsán Annamária

Krizsán Annamária

Dietetikus diplomáját 2000-ben szerezte a Pécsi Tudományegyetemen.

2000-től a Pécsi Tudományegyetem Központi Dietetikai Szolgálatnál eltöltött évek alatt az összes klinikai szakterületen dolgozott.

2007-től egy vezető multinacionális gyógyszergyártó vállalat kardiológia vonalának tudományos munkatársaként a gyógyszerhatások és az étrend egymás nélküli, egymásra való és együttes hatásáról is jelentős tapasztalatokat szerzett.

2016-ban a közreműködésével jött létre a Pécsi Tudományegyetem KK I. sz. Belgyógyászati Klinika Kardiológiai Prevenciós és Rehabilitációs Tanszékén a Kardiológia Dietetikai Ambulancia és Tankonyha.
A Dietetikai Ambulancián egy éven át követett betegeknél az étrend egyénre szabásával szignifikáns javulást sikerült elérni a testtömeg összetételt, laboreredményeket és kardiológiai rizikókat tekintve.

Rendszeresen együttműködik a Magyar Kardiológusok Társaságával.

Részt vesz a Pécsi Tudományegyetem ápoló, dietetikus és orvosképzésben, szakmai mentor.
A Pécsi Tudományegyetem Táplálási Mobil Team tagja.

Legfőbb szakterülete a szív- és érrendszeri megbetegedések, érelmeszesedés, magas vérzsír szint, kardiológiai rizikócsökkentés.

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy klinikánk járó- és fekvőbeteg ellátást nyújtó épületeiben továbbra is kizárólag a vizsgálatokra, illetve műtétekre érkező pácienseket tudjuk fogadni, hozzátartozókat, kísérőket, látogatókat nem.
Kiskorú és mozgásukban korlátozott pácienseink mellett egy kísérő megengedett. Genetikai ultrahang vizsgálaton egy fő kísérő vehet részt, amennyiben rendelkezik védettségi igazolvánnyal és 48 órán belüli antigén gyorsteszttel vagy 72 órán belüli PCR teszttel

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Da Vinci Magánklinika

További részletekért
kattintson ide