orvosaink

Krizsán Annamária

Krizsán Annamária

Dietetikus diplomáját 2000-ben szerezte a Pécsi Tudományegyetemen.

2000-től a Pécsi Tudományegyetem Központi Dietetikai Szolgálatnál eltöltött évek alatt az összes klinikai szakterületen dolgozott.

2007-től egy vezető multinacionális gyógyszergyártó vállalat kardiológia vonalának tudományos munkatársaként a gyógyszerhatások és az étrend egymás nélküli, egymásra való és együttes hatásáról is jelentős tapasztalatokat szerzett.

2016-ban a közreműködésével jött létre a Pécsi Tudományegyetem KK I. sz. Belgyógyászati Klinika Kardiológiai Prevenciós és Rehabilitációs Tanszékén a Kardiológia Dietetikai Ambulancia és Tankonyha.
A Dietetikai Ambulancián egy éven át követett betegeknél az étrend egyénre szabásával szignifikáns javulást sikerült elérni a testtömeg összetételt, laboreredményeket és kardiológiai rizikókat tekintve.

Rendszeresen együttműködik a Magyar Kardiológusok Társaságával.

Részt vesz a Pécsi Tudományegyetem ápoló, dietetikus és orvosképzésben, szakmai mentor.
A Pécsi Tudományegyetem Táplálási Mobil Team tagja.

Legfőbb szakterülete a szív- és érrendszeri megbetegedések, érelmeszesedés, magas vérzsír szint, kardiológiai rizikócsökkentés.

Felhívás Pácienseinkhez!

Klinikánk fekvőbeteg ellátást nyújtó épületében továbbra is látogatási tilalom van érvényben.
A szájmaszk használata kötelező, valamint a műtét napján negatív antigén gyorsteszt szükséges.

Klinikánk fekvőbeteg ellátást nyújtó épületében felújítási munkálatok vannak folyamatban, az ebből adódó kellemetlenségekért elnézésüket kérjük.


Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
Da Vinci Magánklinika