orvosaink

Krizsán Annamária

Krizsán Annamária

Dietetikus diplomáját 2000-ben szerezte a Pécsi Tudományegyetemen.

2000-től a Pécsi Tudományegyetem Központi Dietetikai Szolgálatnál eltöltött évek alatt az összes klinikai szakterületen dolgozott.

2007-től egy vezető multinacionális gyógyszergyártó vállalat kardiológia vonalának tudományos munkatársaként a gyógyszerhatások és az étrend egymás nélküli, egymásra való és együttes hatásáról is jelentős tapasztalatokat szerzett.

2016-ban a közreműködésével jött létre a Pécsi Tudományegyetem KK I. sz. Belgyógyászati Klinika Kardiológiai Prevenciós és Rehabilitációs Tanszékén a Kardiológia Dietetikai Ambulancia és Tankonyha.
A Dietetikai Ambulancián egy éven át követett betegeknél az étrend egyénre szabásával szignifikáns javulást sikerült elérni a testtömeg összetételt, laboreredményeket és kardiológiai rizikókat tekintve.

Rendszeresen együttműködik a Magyar Kardiológusok Társaságával.

Részt vesz a Pécsi Tudományegyetem ápoló, dietetikus és orvosképzésben, szakmai mentor.
A Pécsi Tudományegyetem Táplálási Mobil Team tagja.

Legfőbb szakterülete a szív- és érrendszeri megbetegedések, érelmeszesedés, magas vérzsír szint, kardiológiai rizikócsökkentés.

Rendelési idő:

Nap Időpont
Péntek 16:00-20:00

Krizsán Annamáriához időpontkérés kizárólag telefonon, a +36 72 512 050-es telefonszámon lehetséges.

Felhívás Pácienseinkhez!

Tisztelt Pácienseink!

Tekintettel az országos tisztifőorvosi rendeletekre, valamint a továbbra is fennálló járványügyi helyzetre, klinikánk járó és fekvőbeteg ellátást nyújtó épületébe kizárólag a vizsgálatra és műtétre érkező pácienseink jöhetnek be. Hozzátartozók csak fiatalkorú vagy mozgáskorlátozott páciens kísérőjeként léphetnek be.
Védőmaszk használata kötelező az épületen belül.

A fenti óvintézkedések betartásában megértésüket és együttműködésüket kérjük!

Köszönettel:
Da Vinci Magánklinika