orvosaink

Prof. Dr. Csábi Györgyi

Prof. Dr. Csábi Györgyi

A Pécsi Orvostudományi Egyetemen 1990-ben szerzett általános orvosi diplomát, amelyet követően kezdett dolgozni a Gyermekgyógyászati Klinikán, amely jelenleg is a munkahelye.

1995 -ben csecsemő és gyermekgyógyászati szakvizsgát, 2001-ben - gyermekneurológiai szakvizsgát, majd 2014-ben gyermek-és ifjúságpszichiátriai szakvizsgát tett. PhD értekezését 2000-ben védte meg „Kardiovaszkuláris rizikófaktorok és szomatopszichés következmények megjelenése gyermekkori elhízásban " témában.

2011-ben a PTE ÁOK-n gyermekgyógyászatból habilitált. Jelenleg a PTE Gyermekgyógyászati Klinikán a Gyermek-és Ifjúságpszichiátriai Tanszék vezetője, emellett neurológiai szakrendelést vezet.

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy klinikánk járó- és fekvőbeteg ellátást nyújtó épületeiben továbbra is kizárólag a vizsgálatokra, illetve műtétekre érkező pácienseket tudjuk fogadni, hozzátartozókat, kísérőket, látogatókat nem.
Kiskorú és mozgásukban korlátozott pácienseink mellett egy kísérő megengedett. Genetikai ultrahang vizsgálaton egy fő kísérő vehet részt, amennyiben rendelkezik védettségi igazolvánnyal és 48 órán belüli antigén gyorsteszttel vagy 72 órán belüli PCR teszttel

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Da Vinci Magánklinika

További részletekért
kattintson ide