orvosaink

Prof. Dr. Koppán Miklós

Prof. Dr. Koppán Miklós

1993-ben szerzett orvosi diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán (POTE, jelenlegi nevén PTE ÁOK).

Szakterület: Nőgyógyászat , endoszkópos (minimál invazív) sebészet

Magyar, angol és német nyelven oktat az egyetemen.

„A” típusú ultrahang vizsgával rendelkezik.

www.laparo.hu

Az orvosi diploma megszerzése után az egyetem Anatómia Intézetében folytatta hallgatóként megkezdett kutatómunkáját és az orvostanhallgatók makroszkópos anatómiai (bonctermi), valamint szövettani oktatását, mely munkáját mind a mai napig végzi magyar, angol és német nyelven. Ezen időszak alatt kutatási területe az agyalapi mirigy (hypophysis) petefészek működést szabályozó mechanizmusainak vizsgálata volt.

Kutatásait 1996 és 1998 között az Egyesült Államokban, a Nobel-díjas Andrew Schally professzor laboratóriumában folytatta, ahol az agyalapi mirigy működését szabályozó agyi hormonok és azok szintetikus vegyületeinek élettani és daganatellenes hatásait tanulmányozta. Kutatómunkájának eredményeként írta meg egyetemi doktori (Ph.D.) értekezését 1998-ban. Jelenlegi tudományos tevékenysége az endometriózis állatkísérletes illetve klinikai tanulmányozására, valamint a petefészek működést szabályozó endokrin folyamatok vizsgálatára terjed ki. Számos nemzetközi és hazai tudományos közlemény szerzője.

Betegágy mellé 1999-ben került, amikor az akkori Baranya Megyei Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán kezdte meg klinikai tevékenységét, majd 2005-ben szülész-nőgyógyász szakvizsgát tett. 2007-től a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központja Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozik, 2008 óta az egyetem Habilitált Doktora, 2009 óta egyetemi docens. Az Egyetem Nőiklinikájának helyettes igazgatója, a szubintenzív osztály vezetője.

Itthon és nemzetközileg egyaránt ismert endoszkópos szakember. 2009-ben Németországban, a giesseni Justus-Liebig Egyetem Nőiklinikáján dolgozott, ahol modern, radikális endoszkópos sebészetet sajátíthatott el. Vezetőségi tagja a Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társaságának. A nemzetközileg elismert endoszkópos oktatóhely, a Giessen School of Endoscopic Surgery (GSES, Németország) konzultánsa. Az amerikai-japán Terumo Medical Corporation endoszkópos divíziójának fejlesztő-tesztelő konzultánsa.

IDŐPONTFOGLALÁS A MEDIO OLDALÁN

Felhívás Pácienseinkhez!

Klinikánk fekvőbeteg ellátást nyújtó épületében továbbra is látogatási tilalom van érvényben.
A szájmaszk használata kötelező, valamint a műtét napján negatív antigén gyorsteszt szükséges.


Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az energiaárak drasztikus emelkedése, ezáltal költségeink jelentős növekedése miatt 2022. október 1-től elkerülhetetlenné válik
szolgáltatásaink árainak emelése. A frissített árlista 2022.10.01.-től olvasható honlapunkon, addig is kérdés esetén keressék bizalommal recepciónkat.
Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel:
Da Vinci Magánklinika