orvosaink

Prof. Dr. Vorobcsuk András

Prof. Dr. Vorobcsuk András

Kardiológus, intervencionális kardiológus, osztályvezető főorvos

2007-ben a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, az egyetemi évek alatt az Országos Mentőszolgálatnál teljesített szolgálatot.

2007-ben a PTE Szívgyógyászati Klinikájának munkatársa lett. 2011-ben aneszteziológiából és intenzív terápiából, majd 2013-ban kardiológiából tett szakvizsgát.

2011-ben Ph.D. tudományos fokozatot szerzett. 2016. novemberétől a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház, Kardiológiai Osztály Szívkatéteres Laboratóriumának vezető főorvosa. 2018-ban a Pécsi Tudományegyetemen habilitált doktori címet vehetett át az orvostudományok területén. Az Európai Kardiológiai Társaság rendes tagja.

2018-tól 2021-ig a budapesti Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika intervenciós kardiológusa. Gyógyító tevékenysége mellett egyetemi oktatóként és kutatóként is dolgozik.

2022.02.01. Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház, Kardiológiai Osztályának vezetője.

Felesége Dr. Vorobcsuk-Varga Noémi, belgyógyász és kardiológus. Gyermekei Szonja, Andris és Iván. 2018-ban vehette át az első Szent-Györgyi Albert Orvosi díj szakmai különdíját.

A vizsgálatra szíveskedjen magával hozni:

  • pontos gyógyszerlistát
  • korábbi leleteket
  • vérnyomás és pulzus naplót

rendelési idők:

Csütörtök 09:00-15:00

Felhívás Pácienseinkhez!

Klinikánk fekvőbeteg ellátást nyújtó épületében továbbra is látogatási tilalom van érvényben.
A szájmaszk használata kötelező, valamint a műtét napján negatív antigén gyorsteszt szükséges.


Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az energiaárak drasztikus emelkedése, ezáltal költségeink jelentős növekedése miatt 2022. október 1-től elkerülhetetlenné válik
szolgáltatásaink árainak emelése. A frissített árlista 2022.10.01.-től olvasható honlapunkon, addig is kérdés esetén keressék bizalommal recepciónkat.
Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel:
Da Vinci Magánklinika