Dietetika

A dietetikus nem csupán táplálkozási tanácsadó, hanem olyan felsőfokú végzettséggel rendelkező táplálkozástudományi szakember, aki a szakorvossal együttműködve az egészséges egyéneknek valamint a különböző táplálkozási betegségben szenvedőknek nyújt segítséget a megfelelő étrend kialakításához.

Főbb területek

  • Gasztroenterológiai betegségek,
  • Étel allergiák és intoleranciák,
  • Túlsúly, elhízás,
  • Sporttáplálkozás,
  • Reform étrend,
  • Vegetáriánus / vegán táplálkozás,
  • Várandóság és szoptatás
  • PCOS, Inzulinrezisztencia,
  • Cukorbetegség
  • Műtét utáni állapotok.

Kérjük amennyiben lehetséges, a tanácsadásra táplálkozási naplót hozzon magával!

Dietetikusok: Horzsa Krisztina, Krizsán Annamária

Rendelés: Kikelet épület : 1. emelet/5.

Nap Időpont
Péntek 15-19-ig egyelőre, 50 percenként