Neurológia -Ideggyógyászat

A központi és periferiás idegrendszer szervi betegségeinek vizsgálata, kezelése.

Információk neurológiai szakrendelésünkről:

A központi és periferiás idegrendszer szervi betegségeinek vizsgálata, kezelése.

Ezek között leggyakoribbak: fejfájások, agyi vérkeringési zavarok, - stroke -ok, emlékezetzavarok, Parkinson- kór, különböző eredetű (diabeteshez társuló, alkoholos, stb.) idegzsábák = polyneuropátiák, a gerinc betegségei - porckorongsérvek, meszes elfajulások, ezek által okozott nyaki-, hát- és derékfájdalmak, kar- és ülőidegbántalmak, hangulat- és alvászavarok.

Társszakmákkal történő szükséges konzíliumi vizsgálatok megszervezése.

A Da Vinci Magánklinikán történő első szakorvosi vizsgálat alkalmával régebbi kórtörténet megbeszélése - lehetőleg zárójelentések, leletek- áttekintése - nem csak az ideggyógyászatiaké , mert minden a BETEGRŐL szól, a vizsgált Beteg szervezetéről.

Az aktuális panaszok meghallgatása, célirányos kérdésekkel a lehető legpontosabb kép kialakítása a beteg panaszairól.

Teljes körű neurológiai szakvizsgálat.

Diagnózis, kórismék felállítása - ha szükséges, a kiegészítő konzíliumi vizsgálatok megbeszélése, gyógyszeres kezelés lehetőségeiről történő felvilágosítás , receptírás.

Ellenőrző vagy kontroll vizsgálat alkalmával az előző neurológiai szakvizsgálat óta történt állapotról való beszámolás meghallgatása, időközben történt vizsgálati leletek áttekintése , a leletek és a gyógyszeres kezelés megbeszélése, receptírás.

Természetesen a Beteget kísérő személy - kívánságuk szerint - részt vehet a szakvizsgálatokon. Vannak olyan esetek , amikor ez kívánatos is a Beteg érdekében történő jó együttműködés céljából.

Bejelentkezés és időpont egyeztetés a 72/512-050 számon lehetséges.

rendelési idők

Hétfő
16:00 - 19:00 Dr. Ács Péter

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy klinikánk járó- és fekvőbeteg ellátást nyújtó épületeiben továbbra is kizárólag a vizsgálatokra, illetve műtétekre érkező pácienseket tudjuk fogadni, hozzátartozókat, kísérőket, látogatókat nem.
Kiskorú és mozgásukban korlátozott pácienseink mellett egy kísérő megengedett. Genetikai ultrahang vizsgálaton egy fő kísérő vehet részt, amennyiben rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Da Vinci Magánklinika