Klinika

Munkatársaink Partnereink

A Da Vinci Magánklinika Magyarország egyik legexkluzívabb magánkórháza. A régió neves szakorvosainak csoportpraxisa és a Mecseken, közvetlenül város felett felépített panorámás üveg-acél kórházépület és az egykori Kikelet Hotel épületében kialakított modern rendelő komplexumegyüttese egyedülálló lehetőséget teremt. Két nagyműtő 11 betegszoba 2 szülőszoba és 18 szakrendelő szolgálja közel 100 orvos munkáját. A több mint 50 gépkocsi parkolását szolgáló terek közvetlen a bejáratok előtt helyezkednek el. A 2011-ben átadott 5 emeletes főépületre jellemző zöld teli üveg felületek jól jellemzik a XXI. századi modern technológiát, a 2018-ban átépített Kikelet szárny helyet ad a járóbeteg ellátásnak, az újonnan kialakított ultramodern kiszolgáló helységeknek és szakrendelőknek. Az épületek kivételes kilátást biztosítanak a klinikát körülvevő fenyvesre és a Mecsek lábánál elterülő pécsi látképre.

Magánkórházunkban dolgozó szakorvosok szakterületük legjobbjai, gyógyító munkájuk mellett legtöbben egyetemen, főiskolán oktatják a jövő orvosait, szakdolgozóit és részt vesznek az új technológiákat kutató tudományos munkákban.

A működés magas szintű biztonsága miatt magánklinikánk szerződéses hátteret alakított ki a diagnosztikus feladatok, illetve a szövődmények gyógyításának maximális biztonsága céljából. Kiemelt szerződött partnerünk a Pécsi Tudomány Egyetem Klinika Központja.

Klinikánk filozófiája: a legkorszerűbb orvosi szolgáltatás, kényelmes és diszkrét környezetben. Valljuk, hogy a gyógyításban is értelmezhető a mai fogalom: a felhasználói élmény. Szeretnénk, ha betegeink szorongásaikat feledve kellemesen töltenék az időt nálunk, hozzájutva a legfontosabbhoz, olyan orvos segítségéhez, akinek szaktudása és odafordulása teljes bizalmat jelent.

A klinika sok szakterülete közül négy domináns profil emelkedik ki. 1. A két nagyműtő kapacitására épülő sebészet: Többek között a plasztikai sebészeti, ortopédiai, és nőgyógyászati műtétek miatt pácienseink külföldről és belföldről egyaránt keresnek minket. 2. A 18 szakrendelőben folyó számtalan járóbeteg rendelés, elsősorban a dél-dunántúli régió betegeit látja el. Az emelkedő számú páciensek ellátása folyamatos kihívás, állandó fejlesztést igényel, mára a legnagyobb magánegészségügyi ellátó központ lettünk a régióinkban. 3. Magyar és külföldi pácienseket ellátó fogászatunk, mely a - régióban egyedüli magánellátóként - a műtővel együttműködve teljes altatásban is végez beavatkozásokat. 4. Szülészeti osztályunk a vidéki magánkórházak közül elsőként állt a várandós édesanyák szolgálatába.

TÖRTÉNET

A klinikát működtető csoport 2005-ben alapította a város központjában a Kossuth téren elhelyezkedő, kezdetben ultrahang diagnosztikára alapozó Medison Ultrahang Központot. A 10 orvossal, három szakrendeléssel induló csoportpraxis gyorsan fejlődött. Az orvosszakmai fejlesztéseket dr. Masszi György koordinálta. 2009-re az Medison Orvosi Központban már 25 orvos dolgozott 12 szakrendelésen. Az infrastruktúra szűk keretei és a műtők hiánya egy új épület létrehozását igényelték. 2009 végén kezdődött az építkezés, az új, modern Da Vinci Magánklinika 2011 júniusában nyitotta meg kapuit. A járóbeteg kapacitás további növekedése mellett elindulhatott a sebészet is, a magyar plasztikai sebészet meghatározó alakja,Dr. Tizedes Györgyvezetésével. Létrejött Pécs egyetlen, és a Dél-Dunántúl legnagyobbmagánklinikája. A rendelések és műtétek szerteágazó fajtái és az ellátott páciensek számának fokozatos növekedése miatt 2017-re a magánkórház kinőtte az 5emeletes 1200 nm épületet. 2018-ban ifj. Kovács Antal ügyvezető igazgató vezetésével a szomszédos Hotel Kikelet műemlék épületében modern rendelőkomplexumot alakítottunk ki. Most két nagy szomszédos épületben dolgozunk: a főépületben a műtétek és fekvőbeteg ellátás zajlik, a Kikelet szárnyban pedig ajáróbeteg ellátás folyik.

Menedzsment

  • Kovács Antal, ügyvezető igazgató

  • Dr. Masszi György, orvosigazgató, ambulancia vezetője
  • Dr. Gőbel Gyula, orvosigazgató
  • Dr. Tizedes György, a plasztikai sebészet vezetője
  • Dr. Reza Hemmati, orvosigazgató helyettes, sebészet
  • Dombóvári Ivett, irodavezető
  • Bognár-Kerekes Eszter, recepció vezetője

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy klinikánk járó- és fekvőbeteg ellátást nyújtó épületeiben továbbra is kizárólag a vizsgálatokra, illetve műtétekre érkező pácienseket tudjuk fogadni, hozzátartozókat, kísérőket, látogatókat nem.
Kiskorú és mozgásukban korlátozott pácienseink mellett egy kísérő megengedett. Genetikai ultrahang vizsgálaton egy fő kísérő vehet részt, amennyiben rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Da Vinci Magánklinika