Karrier

Legyél a Da Vinci Magánklinika csapatának tagja!

Egészségügyi személyzeti pozíciók

Az egészségügyi szolgáltatók mit sem érnének szakmailag elismert, orvosokkal közösen gondolkodó munkatársak nélkül. A Doktor24 integrált, komplex munkakörnyezetet nyújt minden egészségügyi szakember számára. Csapatunkban az ország kiemelkedő orvosaival és szakembereivel lesz lehetőséged szorosan együttműködni és még tovább fejlődni. Biztonságot, a mindennapok élvezetes megélését, valamint hazánkban egyedülálló szemléletet nyújtunk a karriered kiteljesedéséhez.

Ha nincs jelenleg az elérhető pozíciók között számodra megfelelő, de szeretnél a Doktor24 csapatában dolgozni, küldd el önéletrajzod, és egy rövid szakmai bemutatkozást, az általad betölteni kívánt pozíció, vagy szakterület megjelölésével a allas@takaritasmestere.hu  email címre, hogy adataid bekerüljenek rendszerünkbe.

 

 

Támogatói háttérpozíciók

A Doktor24 három évtizedes múltjának és ügyfelei bizalmának köszönhetően alig pár év alatt nőtt kisvállalatból az ország egyik legnagyobb magánegészégügyi szolgáltatójává. Az út java azonban még előttünk áll: nemcsak méretben, hanem színvonalban és szemléletmódban is kiemelkedőt építünk.

Munkatársaink nyitottak az innovatív eszközök használatára, hisznek az ügyfélközpontú, nyugatias szolgáltatói szemléletben, és munkájukkal készek közvetlenül alakítani szervezetünk fejlődését.

Ha nincs jelenleg az elérhető pozíciók között számodra megfelelő, de szeretnél a Doktor24 csapatában dolgozni, küldd el önéletrajzod, és egy rövid szakmai bemutatkozást, az általad betölteni kívánt pozíció, vagy szakterület megjelölésével a allas@takaritasmestere.hu  email címre!