Dr. Bózsa Szabolcs

Szülészet-nőgyógyászat, Klinikai onkológia

Specializáció

A European College of Aesthetic Medicine and Surgery nőgyógyászati intimplasztikai továbbképzést követően, intimplasztikai műtétek és lézersebészeti beavatkozásokat végzek.

Bemutatkozás

2002-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. 2002-től a PTE-ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján gyakornokként majd egyetemi tanársegédként dolgoztam, ez idő alatt szülészet-nőgyógyászat és onkológia szakvizsgákat szereztem. 2011-ben egyetemi doktori (PhD) fokozatot nyertem el a háromdimenziós ultrahang-volumetria szülészet-nőgyógyászatban való alkalmazásával kapcsolatos vizsgálataimért. 2014 júniusa óta a bécsi Barmherzige Brüder Kórház Nőgyógyászati Osztályán dolgozom főorvosként, ahol új tapasztalatokra tettem szert a nőgyógyászati sebészet és laparoszkópos műtéttechnika területén nőgyógyászati és onkológiai megbetegedések esetében. Minimál invazív laparoszkópos nőgyógyász sebész és tumorsebész tevékenységem mellett 2016-tól robotsebészeti specialistaként dolgozom. 2018-ban Linzben nemzetközi kolposzkópos diplomát szereztem.

Munkám során fontosnak tartom, hogy a páciensek terápiájában a legideálisabb, nemzetközi, modern irányelvek figyelembe vétele melletti megoldást, egyénre szabva, a beteggel együtt válasszuk meg, szem előtt tartva a legújabb technikák nyújtotta új lehetőségeket.

Beszélt nyelvek

Magyar, Német