Dr. Hadjiev Janaki

Specializáció

Bemutatkozás

28 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a radiológia, 18 éves a sugárterápia és klinikai onkológia, területén. 2011 óta a magánegészségügyben is részt veszek, azon centrumokban ahol megteremtett a lehetőséget, hogy szervezetten, minőségi környezetben elérhető és megvalósítható a betegek magas szintű orvosi ellátása.

A technikai fejlődés mellett kiemelten fontosnak tartom, a beteggel és a hozzátartozókkal történő őszinte, tájékoztató beszélgetést. Kiemelt érdeklődési köröm és kutatási területem a nőgyógyászati daganatok diagnosztikája és komplex terapia lehetőségei, mely témakörben 2007-ben „suma cum laude” minősítéssel a Pécsi Tudományi Egyetemen megszereztem a PhD fokozatot. A naprakész szakmai ismeret és az empátia ötvözete az egyetlen, ami a teljes kórképre vonatkozó pontos diagnózis és terápiás terv inditásához és elfogadásához elvezetni a pácienst. A személyre szabott diagnosztikai algoritmusok valamint az Amerikai és Európai ajánlásoknak megfelelő terápiás protokollok alkalmazása, az optimális élet minőség megtartása mellett, valóban kiváló gyógyulási és túlélési eredményekhez vezet.

Tanulmányok

Az orvosi pályámat Pécsi Egyetem Radiológiai klinikáján kezdtem, itt lettem radiológus, majd sugárterápiás szakorvos, majd 2001-ben meghívást kaptam a Kaposvári Egyetem Diagnosztikai és Sugárterápiás központban és ott folytattam szakmai pályafutásomat, 2018-tol Cimzetes Egyetemi Tanárként. A diagnosztikus és terápiás lehetőségek fejlődésével fontosnak tartom az orvosi munka komplexitását, így 2003-ban Klinikai Onkológiá szakvizsgát tettem le. Széleskörű konzultációs tevékenységet folytatok, mely kiterjed az UH, CT, MR, PET-CT, MR vizsgálatokra, képi dokumentációjának leletezésére, írott adatok másodvéleményezésére, a klinikai képbe való illesztésébe. 2017-ben Intervenciós Radiológiai Jártassági Vizsgát tettem le.

 

Beszélt nyelvek

Angol, Magyar