Mentálhigiénia, pszichoterápia

Mentálhigiénia és pszichoterápia, pszichiátria szakrendelésünkön a mentális egészség fenntartásával és gyógyításával foglalkozunk.

TUDJON MEG TÖBBET

Évtizedes tapasztalattal rendelkező szakorvosaink magas szintű, folyamatosan megújuló szakmai tudásuk mellett nagy hangsúlyt fektetnek az empátiára, a holisztikus szemléletre, figyelmet, szakszerű gondoskodást nyújtanak. Specialistáink a legmegfelelőbb, személyre szabott pszichoterápiát, életmódbeli tanácsokat, kezelési tervet dolgozzák ki.

Mivel foglalkozunk szakrendelésünkön?

A pszichiátriai betegségeknek több tünete is lehet, azonban szinte mindegyikre jellemző, hogy lelki szenvedést, funkcióromlást eredményeznek. A megbetegedések nem csak a páciensre, hanem a környezetükre is kihatnak. Számos testi betegség is lelki fájdalomhoz, mentális zavarokhoz vezethet, előfordulhat, hogy ilyen esetekben annak kizárása céljából agyi képalkotó és/vagy labor vizsgálatot rendel el a kezelőorvos, továbbá más szakorvos szakvéleményét kéri.

A szakorvos először egy beszélgetés során felállítja a diagnózist, majd ezt követően terápiás lehetőségeket javasol. Ezek közül a pácienssel közösen kiválasztják a számára legmegfelelőbb terápiát, melyre terápiás tervet dolgoznak ki. Ez jelenthet gyógyszeres kezelést és/vagy pszichoterápiát, melynek eredményességét további kontroll vizsgálatok kapcsán ellenőrzik.

Mivel fordulhat hozzánk?

Mentálhigiéne és pszichoterápia szakrendelésünknél csak a készpénzes fizetési lehetőséget tudjuk elfogadni.

Dr. Kormány Anna