PLASZTIKAI SEBÉSZET

A plasztikai sebészet az esztétikai beavatkozások és kezelések mellett  rekonstrukciós (helyreállító) műtétekkel is foglalkoznak, melyekre jellemzően daganatos betegségek  vagy égési sérülések után szükséges elvégezni.

TUDJON MEG TÖBBET

A plasztikai beavatkozások egyik célja, hogy a páciens számára testi és lelki egyensúlyt teremtsünk, mely harmóniát később az elvégzett beavatkozások hatására meg tud tartani. Magasan képzett plasztikai sebészekkel és a legmodernebb műtéti eljárásokkal várjuk klinikánkon.

Mivel fordulhat plasztikai sebészeinkhez?

A plasztikai sebészet két nagy területre oszlik, az esztétikai vagy szépészeti beavatkozásokra és a rekonstrukciós vagy másnéven a helyreállító sebészetre. A szépség természetesen egyénenként eltérő jelentéssel bír, azt viszont ma már bárki eldöntheti, milyen változtatásokat szeretne elérni megjelenésén, amivel testi és lelki harmóniát teremthet magának.

Klinikánkon az orvosesztétikai és plasztikai sebészeti kezelések, beavatkozások széles tárházát kínáljuk pácienseink részére.  Szakorvosaink a vágásmentes kezeléseken felül az arc-,  mell-, kar-, has- alakformáló plasztikai műtéteken át, az intimplasztikáig számos szépészeti és rekonstrukciós beavatkozást végeznek.

A plasztikai műtéteket minden esetben szakorvosi konzultáció előzi meg, ahol a szakorvos és az ügyfél megbeszéli az elképzeléseket és a várható eredményeket. Fontos, hogy közös megegyezésen alapuljon a döntés, hiszen ez teszi lehetővé, hogy elégedettek legyünk majd az elért változásokkal. A legfőbb célunk, hogy a páciens elképzeléseinek megfelelő, biztonságosan végrehajtható, sikeres kezelést vagy műtét végezhessünk.

MIVEL FORDULHAT HOZZÁNK?

Az anyajegyek eltávolításához minden esetben bőrgyógyászati szakvélemény szükséges, melyhez más intézményben készült leletet is elfogadunk. A beavatkozás nem a plasztikai sebészeti konzultáció alkalmával történik, erre külön időpont egyeztetés szükséges! A levételt megelőző konzultáció nem kötelező, abban az esetben ajánlott, ha 1 cm-nél nagyobb anyajegyről, bőrelváltozásról beszélünk, illetve amennyiben az elváltozás kényes helyen található, melyről a páciens előzetesen egyeztetni szeretne plasztikai sebész orvossal.