Nőgyógyászat

Nőgyógyászati szakrendelést fontos, hogy ne csak panasz esetén, hanem prevenciós céllal, éves gyakorisággal is felkeressünk. Szakrendelésünkön nyugodt, diszkrét, exkluzív környezetben, kiemelkedő szaktudással várjuk.

Tudjon meg többet

Diagnosztikai vizsgálatainkkal, az intézményeinken belül elérhető laborral, és a női problémákat valóban átérző és megértő női szakorvosainkkal is emeljük a gyógyítás és a női egészségmegőrzés biztonságát és minőségét.

Mi történik a nőgyógyászati szakrendelésen?

A nőgyógyászati vizsgálat igen összetett, mely a páciens megismerésével kezdődik. A tünetek, panaszok és a korábbi betegségi előzmények feltárása mellett a beszélgetésnek feszültségoldó hatása is van.

Az anamnézis felvételét követően, a hüvely eszközzel történő feltárása (ún. kacsával) történik, majd ezt egy fizikális vizsgálat  követi. Ezután a szakorvos hüvelyi ultrahang vizsgálatot és adott esetben méhnyakrák szűrést (citológiát) végez.
A panaszok függvényében többféle szűrésre is sor kerülhet, pl. mintavétel a méhnyakról és a hüvelyváladékból, HPV szűrés (hüvelyváladék kenet mikroszkópos vizsgálata).

A vizsgálati eredményekre és a páciens állapotára támaszkodva határozzuk meg az alkalmazható kezelési módokat, tájékoztatjuk a tervezett műtétről, a lehetséges szövődményekről, az otthoni ápolási teendőkről, a gyógyulás szakaszairól. Minden olyan információt rendelkezésre bocsátunk, amely a páciens számára szükséges annak eldöntéséhez, hogy milyen kezelési módot, illetve műtétet válasszon.

 

Mivel fordulhat hozzánk?

TUDÁSTÁR

Mivel készüljek a vizsgálatra?

Kérjük, a vizsgálatra hozza magával, álljon rendelkezésre:

 • korábbi leletek, zárójelentések, műtéti leírások és szövettani eredmények, ezek dátumai
 • terhességek, szülések száma, az első és utolsó menstruáció dátuma, az utolsó méhnyakrák szűrés dátuma
Várandósgondozás
 • Kérjük, hogy a terhesgondozásra minden esetben az általános szülészet-nőgyógyászatra kérjenek időpontot.
 • A vizsgálatra kérjük a várandósgondozási könyvet, illetve az aktuális labor és vizsgálati eredményeket elhozni, mivel azt a genetikai ultrahangvizsgálaton nincs lehetőségünk kitölteni.

 

 

A rendszeres nőgyógyászati vizsgálat elengedhetetlen, hiszen a szűrővizsgálattal időben kideríthető és jól kezelhető a rosszindulatú méhnyakrák, valamint az egyszerű vizsgálattal kideríthetőek az egyéb nőgyógyászati betegségek. Több olyan elváltozás és fertőzés van, amelyek nem feltétlenül okoznak tüneteket. Mivel ezek a lappangó problémák akár éveken át is észrevétlenek maradhatnak, komoly következményekkel járva akár meddőséghez, daganatos betegséghez vezethetnek. A fertőzésveszély nem zárható ki a legkörültekintőbb életforma mellett sem. 

A hüvelyben és annak környékén normálisan is megtalálható mikroorganizmusok kóros elszaporodása is elég lehet ahhoz, hogy gyulladást okozzon. A panasszal érkező nők nagy százaléka pedig valamilyen nőgyógyászati gyulladás miatt keresi fel orvosát. A nők anatómiai-élettani okokból hajlamosak az alsó húgyutak és a nemi szervek fertőződésére. Ehhez járul a műszálas ruházat, antibiotikum használat, lúgos tisztálkodó szerek, a szexualitás okozta kockázatnövekedés. Hasonlóan gyakori panaszok a görcsös, alhasi fájdalmak, amelyek hátterében állhat akár krónikus gyulladás vagy ciszta.

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK

Magánklinikánk fekvőbeteg osztályán évtizedes tapasztalatokkal, magasan képzett szakemberek látják el pácienseinket.  A nőgyógyászati műtétek széles spektrumát végezzük, az egyszerű, kisebb beavatkozásoktól egészen a speciális, kiterjesztett operációkig.

TUDJON MEG TÖBBET

Dr. Arany Antal

Szülészet-nőgyógyászat
Specializációk:
Részletes adatlap

Dr. Arany Antal

Szülészet-nőgyógyászat

Bemutatkozás

Dr. Arany Antal 1972-ben végzett a Pécsi Orvostudományi Egyetem, majd 1976-ben tett szakvizsgát szülészet-nőgyógyászatból. Jelenleg DAVINCI Klinkán praktizál szülész-nőgyógyászként.
Tanulmányok
 • 1972 Pécsi Orvostudományi Egyetem
 • 1976 szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
Beszélt nyelvek
HU

Dr. Bózsa Szabolcs

Szülészet-nőgyógyászat, Klinikai onkológia
Specializációk:
Részletes adatlap

Dr. Bózsa Szabolcs

Szülészet-nőgyógyászat, Klinikai onkológia

Bemutatkozás

2002-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. 2002-től a PTE-ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján gyakornokként majd egyetemi tanársegédként dolgoztam, ez idő alatt szülészet-nőgyógyászat és onkológia szakvizsgákat szereztem. 2011-ben egyetemi doktori (PhD) fokozatot nyertem el a háromdimenziós ultrahang-volumetria szülészet-nőgyógyászatban való alkalmazásával kapcsolatos vizsgálataimért. 2014 júniusa óta a bécsi Barmherzige Brüder Kórház Nőgyógyászati Osztályán dolgozom főorvosként, ahol új tapasztalatokra tettem szert a nőgyógyászati sebészet és laparoszkópos műtéttechnika területén nőgyógyászati és onkológiai megbetegedések esetében. Minimál invazív laparoszkópos nőgyógyász sebész és tumorsebész tevékenységem mellett 2016-tól robotsebészeti specialistaként dolgozom. 2018-ban Linzben nemzetközi kolposzkópos diplomát szereztem. A European College of Aesthetic Medicine and Surgery nőgyógyászati intimplasztikai továbbképzést követően, intimplasztikai műtétek és lézersebészeti beavatkozásokat végzek. Munkám során fontosnak tartom, hogy a páciensek terápiájában a legideálisabb, nemzetközi, modern irányelvek figyelembe vétele melletti megoldást, egyénre szabva, a beteggel együtt válasszuk meg, szem előtt tartva a legújabb technikák nyújtotta új lehetőségeket.
Beszélt nyelvek
HU,DE

Prof. Dr. Koppán Miklós Ph.D

Szülészet-nőgyógyászat, Auditált ultrahang-specialista, Onkosebészet
Specializációk:
 • endometriózis specialista
 • endoszkópos (minimál invazív) sebészet
Részletes adatlap

Prof. Dr. Koppán Miklós Ph.D

Szülészet-nőgyógyászat, Auditált ultrahang-specialista, Onkosebészet

Bemutatkozás

1993-ben szerzett orvosi diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán (POTE, jelenlegi nevén PTE ÁOK). Szakterület: Nőgyógyászat , endoszkópos (minimál invazív) sebészet Magyar, angol és német nyelven oktat az egyetemen. „A” típusú ultrahang vizsgával rendelkezik. Az orvosi diploma megszerzése után az egyetem Anatómia Intézetében folytatta hallgatóként megkezdett kutatómunkáját és az orvostanhallgatók makroszkópos anatómiai (bonctermi), valamint szövettani oktatását, mely munkáját mind a mai napig végzi magyar, angol és német nyelven. Ezen időszak alatt kutatási területe az agyalapi mirigy (hypophysis) petefészek működést szabályozó mechanizmusainak vizsgálata volt. Kutatásait 1996 és 1998 között az Egyesült Államokban, a Nobel-díjas Andrew Schally professzor laboratóriumában folytatta, ahol az agyalapi mirigy működését szabályozó agyi hormonok és azok szintetikus vegyületeinek élettani és daganatellenes hatásait tanulmányozta. Kutatómunkájának eredményeként írta meg egyetemi doktori (Ph.D.) értekezését 1998-ban. Jelenlegi tudományos tevékenysége az endometriózis állatkísérletes illetve klinikai tanulmányozására, valamint a petefészek működést szabályozó endokrin folyamatok vizsgálatára terjed ki. Számos nemzetközi és hazai tudományos közlemény szerzője. Betegágy mellé 1999-ben került, amikor az akkori Baranya Megyei Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán kezdte meg klinikai tevékenységét, majd 2005-ben szülész-nőgyógyász szakvizsgát tett. 2007-től a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központja Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozik, 2008 óta az egyetem Habilitált Doktora, 2009 óta egyetemi docens. Itthon és nemzetközileg egyaránt ismert endoszkópos szakember. 2009-ben Németországban, a giesseni Justus-Liebig Egyetem Nőiklinikáján dolgozott, ahol modern, radikális endoszkópos sebészetet sajátíthatott el. Vezetőségi tagja a Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társaságának. A nemzetközileg elismert endoszkópos oktatóhely, a Giessen School of Endoscopic Surgery (GSES, Németország) konzultánsa. Az amerikai-japán Terumo Medical Corporation endoszkópos divíziójának fejlesztő-tesztelő konzultánsa.
Specializáció
 • endometriózis specialista
 • endoszkópos (minimál invazív) sebészet
Tanulmányok
 • 1993. Pécsi Orvostudományi Egyetem, általános orvos
 • 2005. szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
 • 2017. Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika orvosi licenc vizsga
 • 2019. nőgyógyászati daganatsebészet szakvizsga
Beszélt nyelvek
HU,EN,DE

Dr. Mátrai Gábor

Szülészet-nőgyógyászat, Auditált ultrahang-specialista, Klinikai genetika
Specializációk:

Fő érdeklődési területe a szülészetben a prenatalis diagnosztika és genetika, a magas rizikójú várandósság, a koraszülés, és az intrauterin növekedési elmaradás (IUGR), a nőgyógyászatban az endoszkópos sebészet és az endometriosis.Részletes adatlap

Dr. Mátrai Gábor

Szülészet-nőgyógyászat, Auditált ultrahang-specialista, Klinikai genetika

Bemutatkozás

2009-ben szerzett általános orvosi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Az egyetemi évek alatt Tudományos Diákköri munkát végzett a PTE KK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán Dr. Arany Antal és Dr. Vizer Miklós vezetésével. Kutatási területe méhen belül sorvadt magzatok ultrahang diagosztikája volt. Az egyetem befejezése után a Pécsi Tudományegyetem Szülészeti- Nőgyógyászati Klinikáján dolgozott 14 évig, rezidensként, majd klinikai szakorvosként. A szülészet-nőgyógyászat szakvizsga megszerzését követően a klinika prenatális diagnosztikai centrumában tevékenykedett, és 2022-ben klinikai genetika szakvizsgált tett. „A” típusú nőgyógyászati endoszkópos vizsgával, felsőfokú német és középfokú angol nyelvvizsgával rendelkezik. Magyar és német nyelven részt vesz a graduális és a posztgraduális képzésben. Arany Antal mellett elkezdett ultrahangos iskolát Vizer Miklós mellett folytatta, mely jelenleg is tart. 2013-ban a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaság „A” típusú jártassági vizsgáját szerezte meg, majd 2017-től, az akkor újonnan bevezetett szülészet-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika licenc vizsgával rendelkezik. 2017-től a Fetal Medicine Foundation minősített és auditált szakorvosa (Certificate of Competence, The 11-13 weeks scan, FMF iD 163654).
Specializáció

Fő érdeklődési területe a szülészetben a prenatalis diagnosztika és genetika, a magas rizikójú várandósság, a koraszülés, és az intrauterin növekedési elmaradás (IUGR), a nőgyógyászatban az endoszkópos sebészet és az endometriosis.Tanulmányok
 • 2009. Pécsi Tudományegyetem, általános orvos
 • 2014. Szülészet-nőgyógyászat szakorvosa
 • 2017. Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika
 • 2017. FMF Certificate of Competence
 • 2022. Klinikai genetika szakorvosa


Tagságok

Tagja a Magyar Nőorvos Társaságnak, a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak, a Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társaságának valamint az International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology-nak (ISUOG).

Beszélt nyelvek
HU,EN,DE

Dr. Vizer Miklós Gábor

Szülészet-nőgyógyászat, Auditált ultrahang-specialista
Specializációk:

Szakterülete a szülészet témájában a magas rizikójú terhesség , a magzati állapot-diagnosztika, a magzati tüdőérés, a surfactant rendszer, a Respiratoricus distress szindróma, a koraszülés, idő előtti burokrepedés, amnioinfúzió, a terhességi hypertensiv kórképek, az intrauterin növekedési elmaradás (IUGR), az intrapartum monitorizálás, a fetalis pulzoximetria, és a recurráló spontán abortusz. Kiemelt érdeklődési köre az ultrahang-diagnosztikában a prenatalis genetika, az ultrahang-vezérelt invazív beavatkozások, a Duplex , power Doppler és color flow imaging, a 3D/4D ultrahang-diagnosztika és a Fetoscopia.

Részletes adatlap

Dr. Vizer Miklós Gábor

Szülészet-nőgyógyászat, Auditált ultrahang-specialista

Bemutatkozás

1990-ben szerzett orvosi diplomát Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán (POTE, jelenlegi nevén PTE-ÁOK). Az egyetem befejezése óta a Pécsi Tudományegyetem Szülészeti- Nőgyógyászati Klinikáján dolgozik, jelenleg egyetemi adjunktusként.
Specializáció

Szakterülete a szülészet témájában a magas rizikójú terhesség , a magzati állapot-diagnosztika, a magzati tüdőérés, a surfactant rendszer, a Respiratoricus distress szindróma, a koraszülés, idő előtti burokrepedés, amnioinfúzió, a terhességi hypertensiv kórképek, az intrauterin növekedési elmaradás (IUGR), az intrapartum monitorizálás, a fetalis pulzoximetria, és a recurráló spontán abortusz. Kiemelt érdeklődési köre az ultrahang-diagnosztikában a prenatalis genetika, az ultrahang-vezérelt invazív beavatkozások, a Duplex , power Doppler és color flow imaging, a 3D/4D ultrahang-diagnosztika és a Fetoscopia.

Tanulmányok
 • 1990. Pécsi Orvostudományi Egyetem, általános orvos
 • 1994. szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
 • 2007-ben szerzett PhD fokozatot, témája „A három- és négydimenziós („real-time 3D”) ultrahangtechnika - új képalkotó eljárás a szülészet-nőgyógyászatban” volt.
 • Rövidebb-hosszabb időtartamú továbbképzéseket, szakképzéseket főleg külföldön végzett, az USA, Olaszország, Horvátország és Németország egyetemeim, kórházaiban tanult.
 • 2017. Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika orvosi licenc vizsga
Tagságok

Tagja a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak, a Magyar Nőorvos Társaságnak, a volt American Institute of Ultrasound in Medicine –nek (AIUM), az International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology-nak (ISUOG), a European Association of Gynecologists and Obstetricians-nak (EAGO), a European Association of Perinatal Medicine-nek (EAPM) és az International Society for New Technology in Reproduction and Neonatology - nak(ISONET).


Beszélt nyelvek
HU,EN,DE

Dr. Papp Szilárd Ph.D

Szülészet-nőgyógyászat, Onkosebészet, Klinikai onkológia
Specializációk:

Érdeklődési területem a szülészet mellett elsősorban a nőgyógyászati betegségek, különös tekintettel a nőgyógyászati daganatok sebészi ellátása hagyományos, illetve minimálinvazív (laparoszkópos) technikával.

Részletes adatlap

Dr. Papp Szilárd Ph.D

Szülészet-nőgyógyászat, Onkosebészet, Klinikai onkológia

Bemutatkozás

Dr. Papp Szilárd vagyok, 1978-ban születtem Miskolcon. 2003-ban végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. Ezt követően a pécsi Élettani Intézetben folytattam az egyetemi évek alatt megkezdett tudományos kutatómunkámat idegélettani területen. 2008-ban a PhD fokozat megszerzését követően kezdtem meg a gyógyító munkát a pécsi Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán. 2012-ben szülészet-nőgyógyászat, 2014-ben klinikai onkológia, végül 2020-ban nőgyógyászati daganatsebészet szakvizsgát szereztem. Adjunktusi kinevezésemet követően 2017-től 2021-ig a pécsi Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Nőgyógyászati Osztályát, illetve Onkológiai Osztályát vezettem. 2003 óta rendszeresen oktatok orvostanhallgatókat mind magyar, mind angol nyelven. Folyamatosan résztveszek hazai és külföldi kongresszusokon, ahol előadásokkal szerepelek.
Specializáció

Érdeklődési területem a szülészet mellett elsősorban a nőgyógyászati betegségek, különös tekintettel a nőgyógyászati daganatok sebészi ellátása hagyományos, illetve minimálinvazív (laparoszkópos) technikával.

Tanulmányok
 • 2003. Pécsi Tudományegyetem, általános orvos
 • 2011. szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
 • 2014. klinikai onkológia szakvizsga
 • 2017. szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika orvosi licenc vizsga
 • 2020. nőgyógyászati daganatsebészet szakvizsga
Tagságok

Tagja vagyok a Magyar Nőorvos Társaságnak, a Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társaságnak, illetve a Magyar Nőgyógyász Onkológusok Társaságnak, amelynek vezetőségi tagja is vagyok.

Beszélt nyelvek
HU,EN

Dr. Szántó Viktória

Szülészet-nőgyógyászat
Specializációk:

Nőgyógyászaton belül főbb érdeklődési területei a női vizelettartási zavarok- és medencefenék süllyedéses kórképeinek helyreállító sebészete, valamint az endometriózis.


Kutatási területe a mélyen infiltráló endometriózis multidiszciplináris műtéti megoldásain belüli bélrezekciós műtéti technikák összehasonlító vizsgálata.

Részletes adatlap

Dr. Szántó Viktória

Szülészet-nőgyógyászat

Bemutatkozás

2011-ben szerzett általános orvosi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Az egyetemi évek alatt Tudományos Diákköri munkát végzett a PTE KK Női Klinikán Dr. Arany Antal vezetésével; ultrahanggal diagnosztizált magzati fejlődési rendellenességek témakörben, valamint külföldi tanulmányutakon vett részt Örményország, Libanon, Németország és Indonézia érintésével. 2011-től 2021-ig a PTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán dolgozott, 2019-től szakorvosként. Felsőfokú német és angol nyelvvizsgával rendelkezik. Éveken keresztül magyar-, német- és angol programos orvostanhallgatók tantermi és gyakorlati oktatásában is jelentős szerepet vállalt, és folytat oktatói tevékenységet a mai napig. Németország neves klinikáin több alkalommal vett részt továbbképzéseken, tanfolyamokon, többhetes tanulmányutakon: a Hagen-i Evangelisches Krankenhaus és az Erfurti Helios Klinikum medencefenék-rekonstrukciós központjaiban korszerű sebészeti eljárásokat, a Frankfurti Nordwest-Krankenhausban, a Hamburgi UKE Egyetemi Klinikán és a Frauenklinik an der Elbén endometriózis és onkológiai laparoszkópos műtéti technikákat tanulmányozva - valamint azt a nyugat-európai szakmai és emberi szemléletmódot, ami a pécsi klinika életét is jellemezte 2018 és 2021 tavasza között. Nőgyógyászaton belül főbb érdeklődési területei a női vizelettartási zavarok- és medencefenék süllyedéses kórképeinek helyreállító sebészete, valamint az endometriózis. Folyamatban lévő PhD-ját Prof. Dr. Koppán Miklós vezetése alatt végzi, kutatási területe a mélyen infiltráló endometriózis multidiszciplináris műtéti megoldásain belüli bélrezekciós műtéti technikák összehasonlító vizsgálata. A szülészettel - várandóssággal, szüléssel és a gyermekágyi időszak testi- és lelki változásaival kapcsolatos komplex szemléletét nagyban meghatározza, hogy maga is két kisgyermek édesanyja.
Specializáció

Nőgyógyászaton belül főbb érdeklődési területei a női vizelettartási zavarok- és medencefenék süllyedéses kórképeinek helyreállító sebészete, valamint az endometriózis.


Kutatási területe a mélyen infiltráló endometriózis multidiszciplináris műtéti megoldásain belüli bélrezekciós műtéti technikák összehasonlító vizsgálata.

Tanulmányok
 • 2011. Pécsi Tudományegyetem, Általános Orvostudományi Kar, általános orvos
 • 2019. szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
 • 2021. szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika orvosi licenc vizsga
Beszélt nyelvek
HU,EN,DE

Dr. Menyhárt Csilla

Szülészet-nőgyógyászat
Specializációk:
Részletes adatlap

Dr. Menyhárt Csilla

Szülészet-nőgyógyászat

Bemutatkozás

2008-ban végeztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvosi Karán és Pécsett kezdtem dolgozni a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán. Egyetemi éveim alatt 2004-től Tudományos Diákköri munkát végeztem, az Élettani Intézetben, nőgyógyászati endokrinológia, jelátviteli útvonalak témakörében, Prof. Dr. Vértes Marietta vezette munkacsoportban. 2011-ben hazaköltöztem Nagyatádra és a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházán dolgoztam tovább, egészen 2016-ig, gyermekeim születéséig. 2014-ben szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát tettem le. Ezt követően ultrahangos licence vizsgát szereztem és sok szakmai továbbképzésen, konferencián vettem részt előadóként, hallgatóként. A mai napig továbbképzésekre, szakmai napokra járok tanulni, hogy tudásom bővítsem. Folyamatban lévő PhD-mat Prof. Dr. Koppán Miklós vezetése alatt végzem, kutatási területem a mélyen infiltráló endometriózis miatti műtéti beavatkozások rövid és hosszútávú következményei, azok befolyásolási lehetőségei. A szakmámat nagyon szeretem, bele adom szívem lelkem, minden tudásom. Különösen nagy figyelemmel és türelemmel vagyok a fiatal korosztály iránt. Szülészettel, várandósgondozással, nőgyógyászattal szerzett saját tapasztalataim is segítettek tudásom még komlexebb összetételében.
Tanulmányok
 • 2008. Pécsi Tudományegyetem, Általános Orvostudományi Kar, általános orvos
 • 2014. szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
 • 2020. szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika orvosi licenc vizsga
Beszélt nyelvek
HU

Árlista

Nőgyógyászati vizsgálat II. (főorvosi) - sz.es. hüvelyi uh, citológiával
45 600 Ft - 52 100 Ft
Nőgyógyászati vizsgálat II. (főorvosi) - szükség esetén hüvelyi ultrahanggal
42 500 Ft - 49 000 Ft
CINTEC
12 500 Ft
Citológia
3 100 Ft
HPV
12 500 Ft
HyCoSy
55 000 Ft
LBC
9 000 Ft
LBC + CINTEC + HPV
24 500 Ft
LBC CINtec PLUS
17 000 Ft
LBC + HPV
17 500 Ft
Leoltás
11 000 Ft
Nőgyógyászati vizsgálat - sz. es. hüvelyi uh., citológiával
42 100 Ft - 45 100 Ft
Nőgyógyászati vizsgálat - szükség esetén hüvelyi ultrahanggal
39 000 Ft - 42 000 Ft
Receptírás
3 000 Ft